Борис Бонев: Всички от опозицията са цвете в сравнение с това проклето управление

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0bed180d0b8d181 d0b1d0bed0bdd0b5d0b2 d0b2d181d0b8d187d0bad0b8 d0bed182 d0bed0bfd0bed0b7d0b8d186d0b8d18fd182d0b0 d181d0b0 d186d0b2

''Ситуацията в Столична община надхвърли моите негативни и песимистични очаквания за управлението на София. Да, разбира се, че има промяна след толкова инвестирани милиарди, но ние трябва да се сравняваме с всеки друг град в Европа и България. София изостава в своето развитие. Град като Тирана е даван за пример. Белград, Скопие и Тирана са пред нас, което е шокиращо. Виждаме разпада, в който живеем. Корупцията и кражбите присъстват в обществените поръчки в строителството''. Това заяви Борис Бонев, общински съветник на ''Спаси София'' в Столичния общински съвет. Той бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по телевизия Евроком.

''10% се приемаше за ''нормален'' рушвет едно време, сега се говори за 50, 60%. Така се чува от някои места и съм склонен да повярвам на подобни цифри, отколкото да смятам, че са преувеличени. Не трябва да си позволяваш и една стотинка да вземаш, защото няма измъкване от тази схема'', добави общинският съветник.

Той смята, че работата на ''Спаси София'' през годините е спомогнала действително за справяне с част от проблемите в столицата. Бонев изтъкна това, че фирми са били глобени за некачествена работа след техен сигнал.

Във втората част на разговора Сашо Диков и Борис Бонев разговаряха за политиката на национално ниво:

По думите на Бонев, практиката в Истанбул и Будапеща показва, че обединена опозиция сваля диктатори и лоши управленци. ''Мисля, че можеше да се намери обща кандидатура срещу Йорданка Фандъкова на местните избори. Надявам се да са взети поуки след неуспешния опит Йорданка Фандъкова да бъде свалена от власт'', коментира Борис Бонев.

Той бе категоричен, че ''Спаси София'' няма да участва на парламентарните избори.

''Продължаваме да робуваме на това кой бил ляв, кой бил десен, кой бил компрометиран, кой не бил. Независимо кой има кусури от опозицията, не зависимо, че някои носят тежестта на своето политическо минало, всичките са цвете за мирисане в сравнение с Бойко Борисов. Всички в сравнение с това проклето управление. То съсипа демокрацията, няма по-лошо управление. Опозицията трябва да се обедини срещу Бойко Борисов и ГЕРБ''', заяви с категоричност младият политик.

''Времето напредна и аз съм все по-малко оптимист за такова обединение'', призна Бонев, който предлага цялата опозиция да се обедини в едно изборите, по примера на унгарската опозиция. Според него може да се постигне договореност за няколко основни точки като евроатлантическата интеграция на България, разграждането на модела ''Борисов-Пеевски'', съдебна реформа и др.

''За бъдещето на България е важно Бойко Борисов повече да не е на власт. Чисто за демокрацията е по-здравословно някой да не се задържа на власт твърде дълго'', добави още Борис Бонев.

Той смята, че БСП не е активна опозиция, а опасенията му са, че опозицията няма да се разбере помежду си и Борисов ще има четвърти мандат.

Целия разговор между Сашо Диков и Борис Бонев можете да изгледате във видеото след 1:12:20:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как онлайн казината гарантират сигурността на клиентите си?

0 (0) Темата за киберсигурността става все по-важна и належаща в наши дни, като това важи, както за западните държави, така и за България. През изминалата година в държавата бе приета национална стратегия за киберсигурност, носеща названието "Кибер устойчива България 2020". Нейната идея е да осигури киберпространство, в което всеки […]
d0bad0b0d0ba d0bed0bdd0bbd0b0d0b9d0bd d0bad0b0d0b7d0b8d0bdd0b0d182d0b0 d0b3d0b0d180d0b0d0bdd182d0b8d180d0b0d182 d181d0b8d0b3d183d180

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.