Маркет ЛИНКС реагираха на съмнението за скрити данни

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bcd0b0d180d0bad0b5d182 d0bbd0b8d0bdd0bad181 d180d0b5d0b0d0b3d0b8d180d0b0d185d0b0 d0bdd0b0 d181d18ad0bcd0bdd0b5d0bdd0b8d0b5d182d0be

Във връзка с публични коментари и запитвания по повод национално проучване на общественото мнение от последните дни Маркет ЛИНКС направи следните уточнения:

Публикуването на данни от демоскопски изследвания на електорални нагласи в момент на сериозно политическо напрежение и постоянна предизборна кампания, значително повишава обществената чувствителност към темата и нерядко бива използвано за политически ПР.

Осъзнавайки високата си обществена отговорност, в Маркет ЛИНКС смятаме, че е важно да представяме и анализираме информация, която в най-голяма степен може да бъде стабилен ориентир и основа за сравнителен анализ с резултатите от последните избори.

Добре известно е, че декларативната подкрепа за една или друга политическа сила не се доближава особено до реалното изборно поведение, докато не бъде интерпретирана през мобилизацията на партийните електорати, изразена в тяхната готовност за гласуване. Поради това и поради желанието ни да ограничим потенциални некоректни тълкувания, включително и появата на две „първи политически сили“, в Маркет ЛИНКС взехме решение да подадем към партньорите ни bTV, за излъчване в новинарските им емисии, резултатите за партийната подкрепа само на база на твърдо решилите да гласуват, за което носим пълната отговорност.

Процесът на повишаване на влиянието на новите партии сред българските граждани е проследен в представянето на резултатите в сутрешния блок на bTV, където форматът и времетраенето позволяват по-детайлен и задълбочен анализ, а също така и в публикацията на нашия сайт.

Маркет ЛИНКС е една от водещите агенции на пазара и наскоро беше определена като „най-безпристрастната“ от независим анализ, публикуван след изборите за 45-то НС. Нашият екип отстоява и ще продължи да отстоява високи професионални стандарти в своята работа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шотландия пред големи избори

0 (0) Първият министър на Шотландия отрече твърденията, че готви референдум за независимост, съобщи Гардиън. Изборите за регионален парламент са утре. Преди това беше проведен дебат между представителите на основните политически групи. Представителят на консерваторите Дъглас Рос обяви, че Шотландската национална партия се готви да проведе референдум по незаконен начин. […]
d188d0bed182d0bbd0b0d0bdd0b4d0b8d18f d0bfd180d0b5d0b4 d0b3d0bed0bbd0b5d0bcd0b8 d0b8d0b7d0b1d0bed180d0b8

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.