Радев и Йотова: ГЕРБ няма и да управляват повече, нямат шанс и за свой президент

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d180d0b0d0b4d0b5d0b2 d0b8 d0b9d0bed182d0bed0b2d0b0 d0b3d0b5d180d0b1 d0bdd18fd0bcd0b0 d0b8 d0b4d0b0 d183d0bfd180d0b0d0b2d0bbd18fd0b2d0b0

Стотици граждани дойдоха да пожелаят успех на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в Русе, предаде Novini.bg

Хората им подаряваха цветя.

Днес те закриват предизборната си кампания със шествие.

Множеството скандираше: "Победа". Чуваха се пожелания за спечелване на президентската битка още на първи тур.

Шествието от стотици хора премина от ул. "Александровска" до пл. "Свобода". На места кандидат-президентската двойка се спираше, за да говори с хората.

"Заедно започнахме битката срещу разпада на държавността, беззаконието и корупцията. Битка за свободна, справедлива и просперираща България. Предстоят ни още битки. За една нова България, която принадлежи и работи в интерес на обществото, а не на скрити кръгове. За България, в която гражданите живеят достойно и младите хора виждат своето бъдеще.

Всички ние заедно, с общи усилия и солидарност, ще победим страха, колебанието и унинието, за да може да просперира България.

Ще продължим да бъдем с народа си.", написа Румен Радев на страницата си във Фейсбук.

По-късно в изказването си пред мвожеството Радев заяви: ГЕРБ нямат шанс да имат свой президент. Няма и да управляват повече!

"За нас е чест да закрием кампанията си тук в Русе. Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, за да възродим Дунавската стратегия. Благодаря ви. Заедно ще работим за каузата, която е за цяла България", заяви в словото си Радев.

От 5 години се борим за България на закона и справедливостта, започна президентът.

„Във всяка държава си има мафия, в България мафията си има държава. 5-годишната ни битка продължава. Ние не се пречупихме и не предадохме принципите, с които ни избрахте. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас“, подчерта Румен Радев. И посочи, че служебното правителство е показало, че страната може да се управлява прозрачно и отговорно.

„Днес виждаме, че заедно можем да се преборим с вируса, без да затваряме бизнеси и училища, паркове и градини. Правителството положи усилия и цената на газа за България е два пъти по-ниска, отколкото в Европа. Повишихме пенсиите. Показахме, че България може да отстоява своя интерес навън с ясни и аргументирани решения. Показахме, че можем да вземаме смели решения. Тези оздравителни процеси трябва да продължат. Ако запазим куража си, сме обречени на успех. Изборите не са за президент и парламент, а за ценности“, обяви Румен Радев.

"Само обединени ще върнем справедливостта. За да я върнем трябва да започнем със съдебната реформа. Трябва да има справедливост и възмездие", подчерта Румен Радев.

Той призова "да отпушим пътя си на развитие, да бъдем общество на солидарността" и да направим така, че децата ни да остават в родината си.

„През последните дни мафията полага всякакви усилия да дискредитира и обърква хората. Дори да станат първа политическа сила, те няма да могат да управляват повече. Те няма да имат свой президент, с който да се върнат пак на власт. Нека е ясно, че оттук нататък всичко зависи от нас – дали ще излезем да гласуваме масово и отговорно. Имаме обща мисия, залогът е голям – бъдещето на нашите деца“, продължи Румен Радев.

"Не ви предадохме и няма да ви предадем. С вас сме и победа!", каза още президентът Радев.

„Искам да успокоя, че машини, които не са регистрирани в ЦИК няма да бъдат допускани. Честността на вота е гарантирана. Искат да дискредитират вота“, каза пред журналисти Румен Радев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тийнейджърка осъди баща си, забранил ѝ да се ваксинира

0 (0) Тийнейджърка от Италия осъди своя баща за това, че ѝ е забранил да се ваксинира срещу COVID-19, съобщава изданието Livesicilia, като уточнява, че за ваксинацията на непълнолетните е необходимо съгласието на двамата родители. Става дума за 16-годишно момиче от Палермо, Сицилия. През лятото тийнейджърката е поискала да се […]
d182d0b8d0b9d0bdd0b5d0b9d0b4d0b6d18ad180d0bad0b0 d0bed181d18ad0b4d0b8 d0b1d0b0d189d0b0 d181d0b8 d0b7d0b0d0b1d180d0b0d0bdd0b8d0bb d19d

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.