Борисов: Пикът на коронавируса ще е през септември

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

„Прогнозите са, че септември ще е пикът на коронавиуса“. Това заяви премиерът Бойко Борисов след заседанието на Съвета по сигурността в Министерски съвет.

baner-zdrave

„Очаква се продължителен период, в които ако убием производството, последствията ще са необратими. Какво ли не сме преживели и това ще преживеем. Не е нужно да се запасяват хората, храни има. Веригите са запасени с храни за 30 дни напред. Храна има, вода има“, подчерта премиерът.

„Това е един вид война. Гледали сме в холивудските продукции. Поне 10 филма има, в които някой е произвел вирус и го е изпуснал. Надали ще научим някога кой гад го свършил това. В милиарди и трилиони ще са загубите“, констатира той.

копирано от: faragency.bg

Борисов: Пикът на коронавируса ще е през септември 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Корнелия Нинова: Добре е премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, с всяко свое изявление увеличава паниката в страната

() “Добре е премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната“. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание. “Искаме да коментираме ситуацията с развитието на коронавируса в България. Тази ситуация изисква хладен разум, отговорност […]
Borisov Ninova 2 150x150