Километрични опашки на всички КПП-та в София

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
полиция

Миграцията от Великден се повтаря

Километрична опашка се оформи край Нови хан от коли, напускащи столицата, предаде БНТ. В последния работен ден от седмицата изглежда столичани отново тръгнаха на път, въпреки всички предупреждения от Националния оперативен щаб и правителството.

Големи опашки автомобили има на всички КПП-та около София, съобщава и БНР. Най-голяма е на КПП-то с АМ „Тракия“ на изход от града – около 4 км. Около 1-2 км са опашките на изход към АМ „Хемус“, АМ „Струма“ и в района на Владая. Жителите на София, които искат да напуснат града, представят декларация на полицейските постове. 

Миграцията по Великден принуди властите да затворят София за няколко дни и да приложат много по-строг контрол на преминаващите, включително и с отварянето на кратки часови прозорци за влизане и излизанет. Само след четири дни обаче властта се предаде и облекчи рязко режима. По всичко личи, че сега хората отново са тръгнали да излизат масово от столицата.

Очаква се трафикът да бъде изключително натоварен и в неделя, но на влизане

източник:bstv.bg

Километрични опашки на всички КПП-та в София 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Тръмп с опасно предложение: хората да се инжектират с дезинфектант срещу Covid-19

() Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи възможността за “инжектиране” на дезинфектант на хора, заразени с коронавирус, като средство за възпиране на Covid-19. Странната идея му дойде по време на ежедневния брифинг в четвъртък, предаде NBC News. Държавният глава направи предположението, след като Бил Брайън, който ръководи отдела за наука и […]
tramp
BulgarianEnglishGreek