Не можем да напускаме страната, ако не сме си платили глобите към КАТ

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
глоба

На ГКПП има инсталиран постерминал и глобите могат да се заплатят на място

Специална система по пунктовете проверява за неплатени глоби към пътна полиция. А преминаването ще става след плащане на актовете и фишовете. Пилотният проект вече няколко дни работи на ГКПП „Калотина”.  Може и да се стигне до отнемане на шофьорската книжка, съобщава НОВА ТВ.

„Връчват се електронни фишове на шофьорите и се предявяват претенции за дължими глоби. Разликата между контролът, който осъществяваме на ГКПП, и този, който осъществяваме на други места по пътищата, е, че на ГКПП има инсталиран постерминал и глобите могат да се заплатят на място“, обясни инспектор Иво Писанов от Пътна полиция.

1928 нередовни шофьори са установени само на ГКПП „Калотина” от 3 юни насам. А стойността на глобите – близо 400 хил. лева, само 12 хил. обаче са платени на място, чрез ПОС терминалите. Проверката за пътни глоби на пункта започна на 3-ти юни.

BSTV

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Zara затваря 1200 магазина

0 (0) Собственикът на Zara – Inditex , обяви, че ще затвори около 1200 магазина по целия свят и ще насочи усилията си към увеличаване на  онлайн продажбите в отговор на кризата, предизвикана от пандемията, съобщи The Guardian,цитирани от economy.bg. Inditex уточнява, че ще затваря главно по-малки магазини, концентрирани в Азия […]
зара
BulgarianEnglishGreek