Перник отново без вода, засегнати са 9 квартала и три села

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
чешма

Екипи на водното дружество ще работят на две улици в кв. „Изток” и в селата Рударци и Кладница. Заради ремонтните дейности водоподаването там също ще бъде нарушено

Голяма част от Перник е без вода заради ремонт на довеждащия водопровод в района на квартал „Христо Ботев”. До обяд водоподаване няма да има за централната градска част, съобщава БНР.

baner-zdrave

Засегнати са девет квартала, както и селата Дивотино, Мещица и Витановци.

Пускането на водата в тези райони ще започне в 12 часа, съобщават от местното ВиК. За днешния ден е планирано отстраняването на още няколко аварии на територията на община Перник.

Екипи на водното дружество ще работят на две улици в кв. „Изток” и в селата Рударци и Кладница. Заради ремонтните дейности водоподаването там също ще бъде нарушено.

При последната авария от 10 април сергиите с плодове и зеленчуци в квартал „Изток“ бяха наводнени, защото тръбите избиха под тях.

Business Here

източник: bstv.bg

Перник отново без вода, засегнати са 9 квартала и три села 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ГЕРБ отново скри Борисов от въпросите на БСП

() След процедурната схватка на ГЕРБ, Борисов не се появи в парламента ГЕРБ бойкотира днешното извънредно заседание, на което трябваше да участва премиерът Бойко Борисов. Управляващите отказаха да се регистрират с безумния аргумент, че парламентарният контрол не представлява нищо повече от политически пиар, депутатите на ГЕРБ обявиха, че няма да присъстват […]
парламент