Радев: Честито Възкресение! С вяра ще намерим спасителния брод към свободата си

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
радев

Честито Възкресение Христово!

baner-zdrave

Православните българи днес отбелязваме своя най-светъл и значим празник. Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда.

С вяра народът ни достигна върховете на своя книжовен и държавен разцвет. С нея намери спасителния брод към свободата си. Вярата е вградена в българския национален дух. Вдъхва му сила да се възражда. Окрилява го и да преодолява, и да постига, и да пребъдва.

Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден. Нека бъдем единни не само в защитата на всеки човешки живот, но и в отстояването на неговото достойнство и бъдеще.

Честит светъл празник!

Business Here

Честито Възкресение Христово!Православните българи днес отбелязваме своя най-светъл и значим празник. Възкресението,…

Публикувахте от Румен Радев в Събота, 18 април 2020 г.

Радев: Честито Възкресение! С вяра ще намерим спасителния брод към свободата си 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Столичани на бунт: Искаме промяна. Утре ще умираме като кучета на улицата

() Десетки столичани протестираха срещу ограничителните мерки в борбата срещу COVID-19. Граждани излязоха на различни места в София, за да изразят своето недоволство, съобщи БНР. Според протестиращите това е „нехуманна и аморална липса на решение, заради което хората гладуват и остават без работа“. Събралите се настояват за адекватни мерки за […]
protest