„БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР“ И „ЧИСТИЯ“ ЛАМБОВСКИ ПРЕГЪРНАТИ… ПОКРАЙ МАДЖО! /ВИДЕО/

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
MADJO2

Христо Иванов дефилира на Орлов мост непрекъснато,  като се самоснима – да прави „изявления“ с патос, опиянен как аха-аха и хоп-троп утре едва ли не ще стане премиер.

baner-zdrave

Христо Иванов е смешен погледнато от много гледни точки на Дувара МУ, но сега вижте и тази.

Прегръща го свойски, Димитър Ламбовски, съмнително „чист“ бивш сикаджия, чест гост на кръга Монтерей, както и „внезапно“ изгрял в последната част на разследването „8 те джуджета“, където пак така „внезапно“ се присети, че прокуратурата го била набутала да превърти 500 000 евро.

Та, Ламбовски вика на Христо Иванов – ела, да се снимаме, че като станеш премиер да не ни забравиш и охотно му споделя как си изключил телефона, понеже „тоА се обАдил на Маджо…“ и „Маджо…, аре после ще ти разправям…“.

Христо Иванов гузничко се усмихва на финала, а ла – въх, как се получи, кой ми сра в гащите, че и го и заснехме…

Business Here

Записът е на партията на Христо Иванов и Прокопиев от лайф на Орлов мост: До "бъдещия премиер" идва пияната и друсана мутра Ламбовски (ужким свидетел по "джуджетата"), за когото знаем всичко като слуга на СИК и Маджо, и се кефи, че неговият човек (Прокопиев) се обадил на (неговия човек) Маджо. Готови ли сте да ни управляват мутрите и олигарсите долни. #Бъдетеуоравляваниотмутриитехнитеслуги! Осъзнайте се!

Публикувахте от Nikolay Barekov в Неделя, 9 август 2020 г.

Afera.bg

„БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР“ И „ЧИСТИЯ“ ЛАМБОВСКИ ПРЕГЪРНАТИ… ПОКРАЙ МАДЖО! /ВИДЕО/ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Борисов:Искам оставката на Радев !

() Палатките и барикадите остават, със сила няма да ги махнем. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който отиде близо до КПП Лесово, за да инспектира границата с Турция, където има пожари.  Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата, че е изгоряла държавата. Това е голяма територия, но добре […]
Без-име-2