Биологичната война на САЩ срещу Китай

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Зашеметяваща новина, предизвикваща смразяване на кръвта, току-що дойде от Индия. Ананд Ранганатан, професор по генетика в Държавния университета «Джавахарлал Неру» в Делхи, и неговите колеги публикуваха доклад върху изследването на китайския коронавирус. Те открили, че той се е образувал от два различни вида коронавируса, разпространени сред животни (прилепи и змии), както и от четири вирусоподобни, характерни за ХИВ.

baner-zdrave

Никой известен коронавирус няма такава структура. По този начин учените ясно доказаха, че вирусът е създаден изкуствено и е по същество боен. Китайската национална здравна комисия отчете 31 161 потвърдени случая на заразяване. Имайки предвид заразените във всички страни, броят им към 7 февруари е 31 452 души, 638 души са починалите.

В тази връзка може да се припомни, че в момента има ожесточена, не на живот, а на смърт, т.нар. търговска война между САЩ и Китай. И някак си „случайно“, сякаш с вълшебна пръчка, по това време в Китай избухна коронавирусът, който вече нанесе огромна вреда на китайската икономика и рязко отслаби позицията на Пекин в преговорите

Най-силно от всички падат акциите на телекомуникационните, технологичните и добиващите компании на Китай.

Още преди разпространението на коронавируса много експерти писаха, че през последните години Вашингтон, противно на международното законодателство, активно разработва биологични оръжия в множеството си лаборатории, разположени както на американска територия, така и в чужбина. Миналия ноември секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, който е добре запознат с този въпрос, предупреди за опасността и изброи основните заплахи за сигурността за много страни по света.

Business Here

„Особена тревога предизвикма дейността на Пентагона по създаването на биологични лаборатории по целия свят, предимно в страните от ОНД, в които се изучават инфекциозни заболявания и могат да се създават биологични оръжия», каза той.

По-късно се появи информация, че САЩ са въвели в експлоатация над 200 биологични лаборатории по целия свят, те са разположени в Азербайджан, Армения, Грузия, Казахстан, Молдова, Узбекистан и Украйна.

Между другото, коментирайки проучването на индийските учени, бившият член на Комисията по биологични и химически оръжия към ООН, военният експерт Игор Никулин подчерта, че в Китай пациентите с коронавирус са били лекувани с препарати срещу СПИН и има хора, които са се възстановили.

В интервю за «Московски комсомолец» той заяви:

„Това определено е боен вирус. Няма съмнение, че е създаден целенасочено.»

Докато учените създават ваксина срещу новия тип коронавирус, лекарите напомнят, че основните методи за справяне с него са същите като срещу грипа.

Основният въпрос е — кой се възползва от поредната епидемия, за да обезсили мощния конкурент? Ако приложим добре известния прийом highly likely, безцеремонно използван от британската бивша премиерка Тереза Мей, за да стовари вината за така нареченото отравяне на Скрипал върху Русия, отговорът е очевиден: коронавирусната епидемия 2019-nCoV, която удари Китай, е много вероятно да е дело на САЩ.

Колкото по-лошо за Пекин, толкова по-добре за Вашингтон. Освен това перспективите за справяне с епидемията все още не са обнадеждаващи. Например, някои експерти твърдят, че ако разпространението на вируса не бъде спряно, до 250 милиона китайци могат да станат негови жертви!

САЩ не за първи път използват биологично и химическо оръжие. По време на войната във Виетнам армията на САЩ ръзпръсква по територията на южен Виетнам 72 литра «Agent Orange» за унищожаване на горите, в това число 44 млн литна, съдържащи 2,3,7,8-Тетрахлородибензодиоксин.

Петя Паликрушева

копирано от: bgr.news-front.info

Биологичната война на САЩ срещу Китай 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Анна Заркова: Вече се надяваме испанците да ни отърват от нашите крадльовци

() Измъчиха се днес телевизионните фактори, милите, да покажат различно отношение към две почти еднакви събития – към това, че Америка разпна един български съдия като корумпиран; и към това, че Испания обяви един български премиер за перач на пари. Напразно се мъчат. Тъй или иначе, ние драгите зрители до […]
Анна Заркова