БОЕЦ поиска задържането на Ахмед Доган

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ахмед дзоган-22
снимка: Стандарт

Гражданско движение „БОЕЦ“ внесе сигнал до ВКП срещу Ахмед Доган и Вълчо Чолаков – областен управител на област Бургас за извършени престъпления от общ характер във връзка с незаконното строителство в парк „Росенец“.  

Сигналът  се основава на публикации на сайта Биволъ, в които са посочени конкретни факти, документи и длъжностни лица, допуснали и извършили редица престъпления.

След акцията на хиляди граждани на морският бряг край Росенец, до сарая на Доган, инициирана от Христо Иванов и Иво Мирчев от Демократична България, Върховната административна прокуратура обяви, че е образувала проверка, която е установила редица нарушения.

БОЕЦ изисква незабавно образуване на наказателно досъдебно производство срещу Ахмед Демир Доган и Вълчо Чолаков, в хода на което да бъдат извършени всички необходими процесуални действия за установяване на обективната истина за тяхната отговорност за извършените престъпления, както и за извършени от тях други престъпления от общ характер.

Пълният текст на сигнала можете да видите тук.

БОЕЦ поиска задържането на Ахмед Доган 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Смех! Калин Вельов излиза от парламента, за да влезе Горанов

() Заклелият се само преди седмица като депутат от Герб Калин Вельов трябва да напусне парламента! Това става, заради факта, че освободеният днес като министър Владислав Горанов трябва да се върне като депутат в Народното събрание.Така Калин Вельов се оказа най-прецаканият депутат от тази партия, който буквално си купи фабрика […]
вельов
BulgarianEnglishGreek