Борисов призна, че управлението му създава само проблеми на хората

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
бойко-борисов-2
„Всеки ден създаваме проблем на хората с нещо недомислено“, заяви премиерът на България Бойко Борисов на днешното присъствено заседание на Министерски съвет.

„Ако имате редкия шанс да мога да разпоредя какво да се случи, на друго място ще се чудят какво да направят и как да го направят, продължи мисълта си министър-председателя, която може да бъде разтълкувана като невъзможност и незнание как подчинението му да изпълнят нарежданията.

baner-zdrave

Според премиера Борисов заповедта за носене на маски в закрити пространства е недомислена.

„Недомислието на заповедта как ни се отрази и на нас. Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски. Ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски. Представете си как изглежда това. Сега сме се маскирали. Ако донесат ядене, може да сме без маски“, разсъждава Бойко Борисов.

На 15 юни изтича извънредното санитарно положение. На 15 юни трябва да падне всичко, само да останат социалните мерки – 60/40 и други подобни, каза  още той.

източник: liberta.bg

Business Here

Борисов призна, че управлението му създава само проблеми на хората 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

КЕВР: По-висока цена на парното от 1 юли! За София повишението ще е с 22 процента!

() След драстичното намаление на цената на природния газ с над 40% – КЕВР приема поредното необосновано решение за драстично вдигане на цената на парното! По-високи цени на парното от 1 юли предвижда Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Най-голямо увеличение се планира за София – с 22 процента, съобщи […]
парно