Борисов се хвали с осигурени евромилиарди за мафията и олигархията в България

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
safe_image

Всъщност Борисов от Брюксел говори на своите усвоители на европейски средства – гербери, пеевски, догановци, олигарси и т.н, че им осигурил причина да подкрепят правителството, защото падне ли, няма да могат да крадат.

Наливането на пари върху корумпирани системи само разпалва корупцията и социалната несправедливост. С тези европейски средства ще захранят нови „къщи за гости“, ще поддържат своите медии, своите олигарси.

Не, в условията на пленена държава и пленени институции, тази новина не може да бъде добра. Това правителство изгуби легитимацията си в момента, в който започна да обслужва задкулисието, нещо, за което избирателите му не му дадоха мандат.

Оставката на това правителство и смяната на модела става още по-задължително, за да се превърнат тези пари в развитие и благоденствие, а не да отидат в джобовете на Доган, Борисов, Пеевски, медиите и цялата и кохорта.

Вие получавали ли сте европейски пари?

Оставка!

Илиян Василев

*Заглавието е на LIBERTA

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Радан Кънев: Изказването на Борисов, че България ''получава'' €29 милиарда, е крайно некоректно

0 (0) Изказването на премиера Борисов от Брюксел беше непочтено към българските граждани. Той обяви, че „получаваме“ 29 милиарда евро. Това е крайно некоректно – голяма част от тези средства могат да бъдат инвестирани единствено въз основа на Национален план за възстановяване и реформи. Такъв България няма. Тоест засега получаваме […]
phpkjjclo_800x_

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.