Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставка

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
борисов

Един мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за 2-3 дни, и Борисов ще подаде оставка. Толкова ли е трудно?!

baner-zdrave

Борисов се подготвя за оставка, затова отвори ресторанти, хотели, молове… От една страна с това се цели изпускане на общественото напрежение, а от друга – разтоварване на НОИ, който е задъхан от изплащане на обезщетения на безработни заради извънредното положение. Мисли за оцеляването си във властта, което става все по невъзможно. Ще се оставите ли отново да ви заблуди и оплете в паяжините на „загрижен за народа бащица“, изтъкани с лъжи и празни обещания?!

Вече всички, най-вече за софиянци, трябва да е ясно, че ГЕРБ не е дясна партия. Крайно време е да излязат от тази нелепа рамка, в която са се поставили, на „леви“ и „десни“. Става въпрос за бъдещето на България, за нашето здраве, живот, съдба, оцеляване.

ГЕРБ в основата си е комунистическа формация на тежки номенклатурчици с тъмно минало, която одържавява, рекетира и фалира бизнеси. В редиците й неизменно има и свестни хора, с капацитет, но вероятно са материално зависими… те бързо ще се откъснат от „раковото образование“.

От нас се иска да сме единни и да не се делим по религия, етническа принадлежност, цвят на кожата… Имаме общ враг и трябва да се обединим срещу него!

Business Here

България е съсипана! Разбити са хиляди човешки животи. Заличени от лицата са още толкова усмивки. Прокудените от Родината са милиони. Загиваме като нация, заемащи първото място по смъртност в света и по бедност в Европейския съюз. Това ли е Българията, за която сте мечтали, харесвате ли я такава – очукана, дрипава, разбита, ограбена, отровена, пресушена, изсмукана, обезлесена и пребетонирана?!

Длъжни сме да се изправим пред държавната мафия и да й покажем кой е суверена! Може да са богати и зли, да разполагат с милиарди евро и целия репресивен апарат, но ние числено ги превъзхождаме.

Или ние тях, или те нас! Избирайте! Моментът е настъпил!

Стоян Тончев / Liberta

Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставка 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Горанов изгоря. Ще има последствия и за Гешев, ако прокуратурата си затвори пак очите

() „Горанов изгоре. Това „девойката получи ценни указания“ и „ще говоря с Сашо“ е таман два члена от НК, до 15 години затвор“. Това коментира във Фейсбук журналистът Иван Бакалов. Ето какво допълва той по темата с изпратените от бизнесмена Васил Божков копия от чатове, за които той твърди, че […]
bakalov