Бойко Борисов в интервю от 2012: “Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят“

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

– Казват, че Бойко Борисов бил балон, който щял да се спука много бързо?

Не. Балонът Станишев се спука. БСП ги бия вече 10 години, където ги пипна. Аз си печеля избори след избори, управляваме си, хората си ме преизбират. А те чакат да се спукам!” –

-Идва политик с огромно мнозинство, после хората се разочароват, магията се разпръсква. Както се случи със Симеон.

– Симеон дойде отвън, без хората да го познават. Докато аз, тази ми е вече девета година, съм най-одобряваният политик. Хората знаят всеки ден с какво се занимавам. Знаят и доброто, и лошото. Тук няма харизма, популизъм и прочее. Хората гласуват за мен на базата на това, което съм свършил. Те знаят за какво могат да разчитат на мен. Затова някой, като има проблем, веднага тича да се оплаче при мен. Защото хората ми вярват, че ще застана на тяхната страна и ще им помогна. Аз нямам намерение да векувам в политиката. Виждате, че създадох политическа партия, в която съм редови член. И се опитвам да създам инструментите и вътрешния й живот така, че тя да може да съществува и след мен, и без мен.

– Едно от съмненията спрямо вас, е за липса на експертност. Казват, че имате електорат, но нямате ресурс за държавно управление.

– Дайте да чуем кои са експертите на БСП!

Премиерът им няма нито един работен ден. В казармата не е ходил. Дето се вика, посреща армия, а той самият не е стоял никога на плаца. Всички му се смеят. Няма другаде такова нещо. Да не си бил в казармата, а да приемаш строй. Другият експерт, експертът по сигурността Румен Петков. Или Румен Овчаров? Това експерти ли са? Кажете ми.

– Много пъти заявявате, че няма да се коалирате с БСП, но ако нямате друг изход, какво? Това, че ще останете в опозиция, е несериозно.

– Не. Несериозно е с тези разбойници да се съюзим.

– Същото каза и Симеон Втори. Но се съюзи.

– Разликата е в това, че аз съм раснал в Банкя и съм раснал в чиста среда. И съм раснал на улицата. И когато кажа да, значи е да. Когато кажа не, значи е не.

Това за коалирането е една стратегия на комунистите да повтарят всеки ден, че всичко е възможно. Не всичко е възможно. Водата и олиото не се смесват. Освен това Сергей Станишев казва, което показва и липсата на морал, и каквато и да е кауза при тези хора, казва: “Всички коалиции са възможни!” Ужасно.

– Какво мислите за Ахмед Доган, който в момента изкупува медии? Плаши ли ви това?

– Готви се за много сериозна атака на изборите. Ето, откакто ги е купил тези медии, всеки ден или показват шахта пропаднала, или дупка по улиците на София, или куче. Всеки ден. С една дума, това вече не са независими медии. Радвам се, че журналисти като вас говорят за това, значи виждат, че наистина е нарушена независимостта на медиите.

– Говори се, че ДАНС прави разследване на парите, с които се купуват тези медии.

– Глупости. Как ще стане това! Как ДАНС ще прави разследване на мандатоносителя на страната?! Станишев е премиер с мандата на ДПС.

-Вашето минало, преди да станете секретар на МВР. Отричате ли, че сте имали връзки с мафиоти?

– Отричам, разбира се. Защото все пак за осем години някъде нещо щеше да излезе.

Считате ли, че тези хора – от канцлера на Германия до президента на Франция, преди да застанат да се снимат с мен, не са накарали службите им да проверят дали поне 1 процент има вярно във въпроса, който ми задавате вие?/

– Те със сигурност са проверили.

– Биха ли им позволили тогава да застанат до мен, ако има поне 1 процент вероятност да е вярно това? Ето, това е комунистическата манипулация на хората. Аз съм бил старши треньор на националните отбори и действащи барети като Румен Николов, като Алексей Петров, като Пламен Тачев са ми били състезатели. Тази е истината, заради която вие ми задавате този въпрос.

– Въпросът ми е, че ако станете премиер, някой може да пожелае да ви държи под контрол, използвайки фрагменти от миналото ви. Например да бъдат заведени дела, да бъдат извадени факти със задна дата и прочее…

– Аз знам, че не съм направил нищо. Откъде да ми е контролът?

– От политическите врагове, от БСП например?

– Ами че там Добрев, който им е шеф на предизборния щаб, е контрабандист, който го задържаха с пари. Има дело в прокуратурата, което са го скрили и смачкали. Той ли ще ме направи зависим?

– Как виждате коалиция с “Атака”?

– Не, не виждам. На Волен Сидеров идеите са напълно обратни на моите. Той говори за несъобразяване с Европейския сьюз, за несъобразяване с Америка, което веднага ще вкара България в такава изолация, че на третия месец ще ни бият хората с камъни. Аз разбирам, че е популизъм, но не можеш да говориш такива откровени глупости. Ние не сме сърбите да воюваме с НАТО. А и ги видяхме, докъде я докараха. Оттук идва разделението с “Атака”. Не искам механичен сбор на депутати, за да стана премиер.

– Ще успеете ли сами?

– Естествено. Ние трябва да обясним на хората защо възникват тези ваши въпроси: С кого ще правиш коалиция, за да се издъниш? Ето нашия отговор: трябва да направим така, че да не се налага да правим коалиция с някой, който да ни извие ръцете, и ние да се издъним. За следващите избори разчитам на съпротивителните сили на българите.

– Рядко говорите за личния си живот. Има ли в момента жена до вас?

-Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”, категоричен е Бойко Борисов в сензационно интервю за сп. LOVEstyle от 2012 г.

копирано от: socbg.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Защо освиркаха управляващите?

0 (0) На 19-ти февруари се състоя гражданско шествие по повод 147-та годишнина от обесването на Апостола на Свободата. Нещо повече – шествието не беше обикновено, а по „пътя на безсмъртието“, който Апостола извървява от килията до бесилото. Организатор на шествието беше Общобългарския комитет „Васил Левски“, а в него се […]
Simeons 768x579

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.