ВАСИЛ БОЖКОВ ГИ ПОДКАРА БЕЗПОЩАДНО! „ГОВОРЯ ЗА МУТРИТЕ СЕГА, НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ ХУНТА, НЯКОИ МАФИЯ!

Споделете тази статия с вашите приятели!
5
(1)
божков

Васил Божков пред БТВ:
„Бойко Борисов унищожи Левски! Виждате как се опитват да ми отнемат клуба. За Левски съм готов на всичко! Борисов да е дал някога нещо лично? Раздава парите на народа и казва „аз дадох“. Как ще спаси Левски? Като му даде кредит или ще намери друг идиот, който да го издържа и след това да го арестува? Левски беше стабилен клуб и вървеше нагоре. Акциите вече не ми трябват – или ще ги продам на чужди акционери, или ще ги подаря на феновете. Единственият вариант да помагам е компаниите, които издържаха отбора, да продължат да работят.

Благодаря на феновете, за това, което направиха в последните месеци. Това е безпрецедентен случай! Говорих с Павел Колев и Тити Папазов. Попитаха ме какво да правят, аз казах, че съм с вързани ръце. Степан Хиндлиян е подлога! Така се държи… Георги Попов е с мен, вчера имаше имен ден и празнувахме с компания. Всички, които ме познават са наплашени!

Ако кантактуват с мен, ще бъде унищожен. Целият репресивен апарат работи. Питайте финансовия министър Владислав Горанов дали сме се виждали и чували по телефона, защото той нещо отрича. Какво ще се промени, ако се върна? Ще бъде арестуван веднага, устата ми запушена и няма да мога да се защитавам. Сега арестуват хора, за които се говори, че имали контакти с мен. Аз спечелих достатъчно пари, за да ме интересуват еврофондове.

Пари нямам, издържат ме богати приятели. Българи не са, българите не искат да говорят с мен. Фирми, които няма нищо общо с мен, се блокират. Държавата ще бъде съдена за унищожаване на културно историческо наследство. Ще се върна в България един ден, това обаче не е правова държава. Съдят ме, обвиняват ме, а телефонът ми не е изключен и никой не се обажда в тази връзка“.

– Общото между мутрите през 90-те и сега е Борисов – имаше го тогава, има го и сега. А знаете ли кое е различното? – Пеевски. Него тогава го нямаше, днес го има

– Пеевски назначи Гешев за гл. прокурор

– България се управлява от хунта в момента

– Бойко Борисов унищожи ФК „Левски“

– Готов съм да дам акциите на ФК „Левски“ на всеки, за да бъде клуба спасен. Бих ги подарил на феновете

– Борисов каза: „Да заграбим акциите“ и унищожи компаниите ми

– С Горанов имахме чести контакти и той знаеше какво става. Затова нека си подаде оставката. Подавам сигнал срещу него

– Талибанът Гешев и неговите слуги разрушават световно историческо наследство

– Имам богати приятели, дават ми пари – 1-2-5 милиона

– Прокуратурата не ме е търсила

– Статутът ми в Дубай е резидент

– Празнувахме в голяма компания 6 май

– През 70-те години бях дисидент, борих се срещу тоталитаризма

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Горанов: Не разбирам аргументите на г-н Божков да иска моята оставка

5 (1) „Не разбирам аргументите на г-н Божков да иска моята оставка. Аз не нося вина затова, че негови служители, заедно с членове на Комисията по хазарта са прилагали грешно закона, в резултат, на което се дължат 700 милиона лева. Ако той, както странно за мен се изрази е получил […]
zasnemane-na-tsyal-ekran-8.5.2020-g.-125445-768x512