Божков: Имената на Пеевски и Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Хазартният бос отново публикува коментар във фейсбук

vasil-bojkov-pred-syd-bgnes

След повече от седмица мълчание хазартният бос отново публикува коментар във фейсбук. Този път той коментира информация за разследване срещу депутата от ДПС Делян Пеевски и Кирил Домусчиев. Ето какво написа бизнесменът с 19 обвинения в страницата си:

baner-zdrave

Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара.

Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Business Here

Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата.

Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край.
#БъдетеСмели

Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато…

Публикувахте от Васил Божков в Неделя, 23 август 2020 г.

Божков: Имената на Пеевски и Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Платеният провокатор Георги Флоров е сред чупещите пейки и палатки вандали при СУ

() Както знаете, всичко свързано с ГЕРБ е лишено от здрав разум и логическа мисъл – надделява престъпното самосъзнание и откровена глупост. Такъв е случаят и с вандалите, които тази сутрин разрушиха палатковия лагер до Ректората, обръщаха пейки и хвърляха камъни по палатките. Георги Флоров, един признал се за платен протестър – фен на режима […]
georgi_florov