Btv гони Алена заради гафа с „аурата на Борисов, която ни пази от коронавируса“

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

В телевизията са бесни, че използва ефира й за нейни поръчки за прикрит политически пиар

Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката Алена до края на месеца под лицеприятния предлог, че светлокосата дама готви собствен медиен проект. Истината обаче е, че на ръководството на канала му е прекипяло от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която държи много повече на хонорарите си от партийни щабове и бизнес офиси и ползва ефира на щатния си работодател, за да си прави реклама и да трупа пачки.

„Би Tи Ви не е място за прикрит политически пиар”, сподели висш служител на СМЕ. Според него не е тайна, че хитрата дама редовно прибира тлъсти суми от управляващи политици и централи, за да промотира дейността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си заявки за звездни карти за 2020-а година, но не се оплаква, тъй като очаква като тегли чертата, приходите й само от новогодишния наплив да надхвърлят 100 000 лева.

Алена е обект на масови обвинения в корупция и пристрастност към ГЕРБ и лично Бойко Борисов. Тази седмица тя предизвика вълна от възмущение, подигравки и обиди в социалните мрежи, след като съвсем сериозно изтърси в ефира на Btv, че „аурата на Бойко Борисов ни пази от коронавируса“.

копирано от: anteni.eu


Btv гони Алена заради гафа с „аурата на Борисов, която ни пази от коронавируса“ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Един мъж струва, колкото струва думата му, не колкото има в джоба си

() И запомни от мен, детенце… Един мъж го гледай само в очите. Гледай като каже – „Така е!“, дали е така. Такъв от водата – желязо ще ти стори, но думата му на две няма да стане. Не съди като слугиня, а като царица! Царицата все е последна, но […]
Mazh S Cvetya I Zhena Na Relsi
BulgarianEnglishGreek