България ПОТЪВА! (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Не просто затишие, не икономическа криза, не стагнация – ПОТЪВА!!!
Правя това видео с надеждата то да стигне до адресата си – премира на България.

България
снимка: economy.bg

И с 3 точки, които ще спасят човешки животи!
Ще се радвам на всяка помощ и споделяне на видеото, което седмица след публикуването му тук, ще изпратя до канцеларията на Б.Борисов с цялата тежест на гледанията и споделянията на всички ни. Ако има нещо, което би го принудило да изпълни тези 3 точки, то това е акомулативната сила на нас – хората!

baner-zdrave

България ПОТЪВА! Не просто затишие, не икономическа криза, не стагнация – ПОТЪВА!!!Правя това видео с надеждата то да стигне до адресата си – премира на България. И с 3 точки, които ще спасят човешки животи!Ще се радвам на всяка помощ и споделяне на видеото, което седмица след публикуването му тук, ще изпратя до канцеларията на Б.Борисов с цялата тежест на гледанията и споделянията на всички ни. Ако има нещо, което би го принудило да изпълни тези 3 точки, то това е акомулативната сила на нас – хората!Бъдете здрави!

Публикувахте от Stanislav Tsanov в Понеделник, 6 април 2020 г.

Бъдете здрави!

Stanislav Tsanov

България ПОТЪВА! (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Откъде са парите на "най-големия дарител" Делян Пеевски

() Депутатът, бизнесмен и за кратко председател на ДАНС Делян Пеевски се оказа сред най-големите дарители на институциите за борба с коронавируса. Според неговите медии даренията достигат стойност от 2 милиона лева. Но откъде идва това богатство? Отговорът на този въпрос не е лека задача, защото голяма част от бизнеса […]
пеевски