България ще изчезне до 2029 година, 50 000 американски агенти я погубват

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

В България има над 50 хиляди чужди агенти, финансирани от фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“.

baner-zdrave

Това твърди проф. Нако Стефанов цитиран от бургаския сайт „Флагман“.

Според него, България ще изчезне до 2029 година, Полша ще се превърне в суперсила, която ще погълне цяла Централна Европа и ще граничи на Дунав с Турция. Тезата си той разви на 5-ата Национална конференция „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“, която се проведе в Бургас.

„Опитват се да ни превърнат в биомаса, хора, които не помнят своя род и език. Необходима е духовно- интелектуална революция, която трябва да започне час по-скоро, за да запазим България“, каза в обръщението си към залата проф. Стефанов.

Според него пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство и реиндустриализация на държавата на изцяло иновативна основа, използваща традиционните братски пазари.

Business Here

Проф. Нако Стефанов подчерта, че в плана за заличаване на България е изпускането на контрола върху ключови отрасли като енергетиката. Златодобивът е другият ключов сектор, откъдето губим милиони, допълни Стефанов. „Ние сме в ТОП 3 на Европа по добив на злато, а не печелим почти нищо. В Африка 15 % от добитото злато остава за държавата, а тук е едва 2 %. Какво говори това?“, риторично запита ученият.

Източник: Епицентър.БГ

копирано от: bultimes.bg

България ще изчезне до 2029 година, 50 000 американски агенти я погубват 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Правителството ще въвежда 9-часов работен ден

() Докато си плацикате някои части в ледените води на реките днес, правителството и работодателите се договориха за деветчасов работен ден. Извънредният труд се вдига от 150 на 300 часа годишно. Тоест, като се сметне, съвсем спокойно капиталистите ще си въведат деветчасов работен ден. Всъщност и сега го има. Извънреден […]
Borisov 620x381