ЧИКАГО, ТИ МОЙ МАЛЪК ВЪРШЕЦ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
цветанов

Много българи подценяват Цветанов. Смятат, че никога няма да се забрави Апартаментгейт, СРС-тата с лекарите, цецкомобилът….всъщност повечето са забравили всичко освен апартаментите. А и тях ще забравят, очаровани от новият стар политик. Както забравиха гафовете на Борисов, на Костов и на всякакви други политически отрепки. А Цветанов е много добър ученик на американските служби.

От момчето за всичко на Борисов, отличаващ се със селско-комбайнерски сти на обличане и изразяване, след молитветните отвъдокеански закуски се превърна в мазен и добре изглеждащ и говорещ политик. Впрочем също и пак нищо неказащ, но пък с много лъскави думички в речника.
Цветанов е опасен и не трябва да бъде подценяван. Той е американският проект в България. Което означава, че зад него ще има пари и сила. Той има и дарба на добър организатор, на практика всички стрктури на ГЕРБ са изградени от него и той е подбрал кадрите.

И сега ще се види на кого ще служат те, при положение, че се вижда как Борисов залязва и става все по-изнервен и неадекватен. Да помислим и за това, че много от кметовете, които правят избирателните списъци и назначават изборните комисии, са негови хора.

И нещо много показателно – днес на учредителното събрание на РЪБЪ, Цветанов заяви, че ще разчита на българите в чужбина, искал да се върнат и да помагат за възстановяване на България. Като наблегна на Чикаго. И дори сложи един бизнесмен от Чикаго за свой заместник. Впрочем по неофициални данни, само там има 200 000 българи – достатъчно, за да обърнат всеки вот. А общо в чужбина са почти три милиона….въпрос за размисъл. Още повече, че никоя партия толкова ясно и категорично не е заявявала в самото си начало, колко са важни българите в чужбина.

Има и друго – освен сериозна електорална сила, те не знаят всички цецкови изцепки, не знаят в подробности сагата с апартаментите, СРС-тата, следенето на политически противници и магистрати без разрешение, те просто ще видят това, което им поднесат. Още повече, че е много възможно американците да му ударят едно яко рамо в предизборната кампания.

И ще видите как всички ще забравят, че това е възпитаник на помощното училище във Вършец, физкултурник, човек, който е нарушавал публично законите, чел е СРС-та и то в народното събрание, заради което всички ние платихме обезщетение от 40 000 лева, които той дори не върна на държавата, ще забравят как е спестил за седем-осем апартамента, какво се е случило със строителната фирма и проблемите й. Ние, българите, много умеем да забравяме.

Нов РЪБ на българската политическа сцена. Мръсен, заразен и режещ!

Елена Гунчева

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Светослав Иванов с блестящ коментар за Караянчева по бТВ

0 (0) Коментарът на водещия на „120 минути“ тази седмица ще е по-различен – състои се само цитати. Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating 0 / 5. Vote count: 0 Последвай ни и във фейсбук Оставете обратна връзка
светослав

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.