ДАЛИ СЛУЧАЙНО ШЕХЕРЕЗАДА Е ДВОЙНИЯТ АГЕНТ СНИМАЛА ПАЧКИТЕ С ЕВРО

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
dzhon 26
илюстрация: sega.bg

Някой зададе ли си въпросите дали провъзгласилата се за Шехерезада – Севдалина Арнаудова, всъщност може би играе двоен агент?

Има много неизвестни около снимките с пачките евро и клипа от спалнята на премиера Борисов.

Веднага след това стана ясно, че именно жена е направила всички тези компромати против премиера.

Да предположим, че би било някоя жрица на любовта, която Борисов би си поръчал…. Но при положение, че ти складираш такъв огромен имуществен резерв в нощното си шкафче, едва ли би я оставил да се разхожда без надзор и контрол из резиденцията напълно необезпокоявана.

Само да вметнем, че по описание Шехерезада също би могла да се впише, като заподозряна от това, което бе установено от компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info

Друг важен въпрос на когото хората не обърнаха внимание е твърденията на бизнесменът Васил Божков, че Севдалина Арнаудова е посещавала всеки месец неговия офис, чудно защо?!?!

Тя отговори на това твърдение, че уж за да му отказва нещо си….

Но запитахте ли се в действителност, защо може да е? След като започнаха да излизат такива снимки, видео и аудио записи, които могат да бъдат направени само и единствено от най-приближените на Борисов, и продадени на хора с много пари, без дори самият Борисов да подозира.

Всички предположиха, че е за да прибира едни огромни суми в подаръчен плик… А дали не е причината, да му предоставя и компромати срещу премиера Борисов, срещу „скромна“ сума?

Понеже самият Божков не уточни в публикацията си във фейсбук, за какво точно Шехерезада го е посечавала всеки месец, което може да се тълкува по три начина:

1. Да прибира подаръчни торбички за Борисов и компания.

2. Да дава компромати за Борисов, и да прибира за себе си подаръчни торбички.

3. Или и двете.

Както стана вече ясно тя е горд собственик на огромен палат. Все още не е ясно как е придобит и платен имот за 1млн. лева от обикновен чиновник.

Размишленията оставаме на Вас.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Марешки сипа 74 литра гориво в 70-литров резервоар

0 (0) Ето така се зарежда в бензиностанциите на Марешки! Резервоарът ми побира 70 литра гориво, а и в него със сигурност е имало някакво количество, за да стигна все пак до бензиностанцията. А там успяха да натъпчат почти 74 литра дизел! Това споделя разгневен потребител във фейсбук, като прилага […]
марешки

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.