Директор на пловдивско училище удари дете в час! Какво следва?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Дете е било ударено от директора на пловдивското СУ „Паисий Хилендарски“ Илия Къртев. Инцидентът е от четвъртък (13 февруари). За това сигнализира семейство Михайлови, роднини на потърпевшето момче.

Случката е станала в час по математика, в който г-н Къртев е преподавател. Той поискал осмокласникът да излезе на дъската. Момчето отказва с аргумента, че е пропуснал последните часове по предмета, защото е бил болен. Директорът взел дневника и се насочил към чина на ученика и му показал, че той все пак е присъствал в часовете през декември, след което го удря с ръка по главата и го гони от час, става ясно от думите на роднините пред Glas.bg.

След инцидента момчето се е почувствало засрамено и отказва да посещава часовете на г-н Къртев. На следващия ден то се е срещнало с педагогическия съветник.

Родителите са подали сигнали до съответни институции – РУО Пловдив и МОН.

„Няма да оставим това така. Директорът трябва да понесе отговорност за действията си. Недопустимо е преподавател да удря ученик, още повече пък директор“, заявиха от семейството пред медията ни.

Glas.bg потърси директор Къртев за коментар, но никой не отговори на предоставения в сайта телефон. Оставаме на разположение да публикуваме и неговата позиция по въпроса.

копирано от: glas.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА ЕДИН МЪЖ: ЖЕНИТЕ НАД 40 СА СТРАХОТНИ!

0 (0) Казват, че днес 40-те са новите 20. Съгласна съм. Напълно. Жените над 40 днес са по-красиви отвсякога, по-уверени отвсякога, по-секси отвсякога. И не го казвам, защото аз самата съвсем скоро ще бъда по-близо до 40, отколкото до 30. Казвам го, защото е самата истина. Ако се съмнявате, вижте […]
черно бяла снимка на жена

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.