Докато едни клякат на САЩ, достойният Президент говори с Президента на Русия

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

– РУСИЯ СЕ ПОДИГРА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

По повод изказванията на Валери Симеонов, че Наришкин – шефът на руската служба за външно разузнаване, е отишъл в ОАЕ да спасява Васил Божков, началникът на пресслужбата й Иванов днес се присмя открито на нашия заместник-премиер, като изявлението му беше разпространено от ТАСС. Като обясни, че само болното въображение на Симеонов, съчетано с ниската му компетентност са довели до подобна фалшива новина. Всъщност, знаейки и другите изцепки на Валерко, никой не е учуден. Все пак ми се струва много несериозно Наришкин или руските служби да докладват на Валери Симеонов къде ще ходят и за какво ще говорят. Или пък шейховете да го държат в течение на всичките си разговори. Още пък повече се съмнявам която и да било разузнавателна служба да посмее да каже каквото и да било на човек, който се изживява като селски глашатай на мегдана. Проблемът е друг. Не здравословното състояние на Валери Симеонов, а резилът за България. Защото когато лицето Валерко се излага, той се излага сам. Но когато заместник-премиера на България се излага, то той излага държавата. И най-малкото Катка Външната или дори самия ГМР трябваше незабавно да вземат отношение и да обяснят думите му. Защото много олекваме като държава и като дипломация. Не че има накъде повече през последните десет години!

– НЕНО ОСТАВА В ЗАТВОРА. ВИП АРЕСТАНТИ И НАШИ ХОРА

Специализираният наказателен съд остави в ареста бившият министър на околната среда и водите Нено Димов. Странно защо в медиите не излизат никакви данни – нито за жена му, нито за любовниците му, ако има такива, нито за родата до девето коляно, дори няма снимки от къщата му. И колата му даже не са конфискували! Дори не са пуснали телефон изнасилените от него или излъганите да се оплакват на прокуратурата. А всъщност Нено е с доста по-голямо поразяващо действие от Божков. Божков поне си гледа бизнеса, дипли си пачките върху наивността на хората, не е на държавна работа, а Нено остави цял стохиляден град без вода и с опасност от епидемии, а изграждането на нов водопровод и изобщо цялата криза ще струва май доста повече от неплатените данъци от лотарията.

Явно и арестантите се делят на наши хора и наши противници. С оглед заканата на Каракачанов да разтури коалицията , ако арестуват още някой негов човек, не очаквам дори този да бъде осъден.

– ВСС КЛЕКНА НА САЩ И БУХАЛКАТА

Съдиите от Висшия съдебен съвет все пак решиха да образуват дисциплинарно производство срещу съдия Миталов. Не че има доказателства, но явно натискът е бил голям. А като знаем, че голямата част от членовете на съвета са избрани от управляващите и на тях дължат кариера и съвсем скоро – огромни парични бонуси, не е учудващо, че загърбиха правото и клекнаха пред отвъдокеанския господар, жадуващ за назидание над русофилския съдия. За съжаление правото умря под скандиранията на новите демократи и евроатлантически ценности.

– БЕДЕН КМЕТ ИМА ЛИ?

Кметът на Стамболийски днес напусна ГЕРБ, защото БТВ разкри, че същият е милионер с апартаменти по морето. И има и два милиона на сметка. И си въртял едни пари със сина си. Не съм учудена. Много от кметовете в България дори не знаят колко им е заплатата, защото си захлебват по друг начин. Всъщност няма беден нито съдия, нито прокурор, нито общински съветник от управляващите. И никой не ги разследва, защото току-виж попадне и на себе си. Преди десет години видях оферта за купуване на решение в един доста голям общински съвет в Южна България, където срещу председателите на групи в общинския съвет стоеше оферта колко трябва да се плати за различни видове решения или лобирания, за да гласува групата както трябва. Ноторно известен факт на всички, които са имали вземане-даване /обикновено е даване/ с общински съветници и общини.

– ГМР ДАДЕ НА ЗАДЕН ЗА ЕВРОЗОНАТА

Тъъъъкмо да се доберем до черджето на чакалнята, дори приеха промяна в закона относно курса на лева, и изведнъж ГМР /Главната Мутра на Републиката/ даде на заден, като видя всеобщото недоволство и брожение. Годината е предизборна, а може би и изборна, нарастващото недоволство от управляващите е явно и само липсата на реална политическа и партийна алтернатива спира народа да не ги помете. Борисов, въпреки всичките си недостатъци, много добре усеща, кога е прекалил и хората са разгневени и веднага се опитва да уталожи напрежението.

– ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН ЗА ДЕВЕТИ МАЙ

Президентът Радев ще присъства на тържествата по повод Девети май – Денят на победата в Москва. Което е и редно, защото войната я започваме като противници с Русия, а я завършваме като съюзници, също дали над 30 000 жертви във войната срещу нацизма и фашизма. Тази победа е победа на всички, които са се борили срещу злото. А сега виждаме наследниците на това зло да се опитват да претворят чрез Европейския съюз мечтите на един фюрер. Днес е време на разделение, когато победителите са упреквани, а историята пренаписвана. Приветствам решението на двамата президенти, тъй като това е ясен знак за историята, за България и за бъдещето. А психодесните да си вземат валериан, Глок и мента! Може Глокът и да е накрая!

Елена Гунчева

копирано от: bg-voice.info

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

КОГАТО ЛЮБИМКА НА БОРИСОВ, ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ НЕ СЕ Е ПОГЛЕДНАЛА В ОГЛЕДАЛОТО!

0 (0) Това е любимата „медия“ на Борисов, Гешев, Валери Симеонов, Цацаров и всички ВЛАСТ – компаньони. Статията е от Ива Николова, която ревеше на бунт в защита на Гешев: „Гешев е радост!“. Пак прочетете заглавието! На туй му се вика журналистика, обичана от Борисов, Гешев и Цацаров, от което […]
любимка на Борисов

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.