Д-р Антония Първанова: Грипът през януари месец си беше коронавирус

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Антония-Първанова

„Европа започна късно да изследва за това заболяване“

Мерките, които се взимат за коронавируса, трябва да почиват на научни агрументи, защото икономиката, социалният живот, психиката зависят от тях. Това коментира доктор Антония Първанова, бивш депутат и евродепутат.

Според нея е невъзможно да се предпазим от Covid-19. Италианците вече дори смятат, че се разпространява чрез фини прахови частици. Счита се, че 20% са безсимптомните заразоносители, които се движат сред нас. От Станфордския университет смятат, че заразените са 75% повече. Но процентът на смъртността при този вирус е много малък, категоричен е медицинският експерт. 

Тя коментира още, че при толкова сурови ограничения имунната система е компрометирана. Тя не се изгражда чрез прекомерна дезинфекция. Организмът трябва да се срещне с агенти, защото в противен случай ставаме жертви на други инфекции, които са много по-опасни. Каквито и мерки да се приложат, краят на заболяването е между 6 и 8 седмици. Няма зависимост между строгите мерки и броят на починалите от коронавирус. Трябва да се спазва добра лична хигиена – миене на ръце, носене на маски, да не се ходи полуболен на работа, допълни д-р Първанова. 

Смятам, че грипът през януари месец си беше коронавирус. Европа започна късно да изследва за това заболяване, счита още тя.

източник: eurocom.bg

Д-р Антония Първанова: Грипът през януари месец си беше коронавирус 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Министър Петкова: Срокът за плащане на битовия ток се удължава от 20 на 30 дни (ВИДЕО)

() Заповедта ще бъде изпратена и на трите електроразпределителни предприятия в страната „От днес срокът за плащане на битовия ток е удължен от 20 на 30 дни“, каза министър Петкова. Финансовата система на енергетиката в частта електроенергията е стабилна. Надвзетите пари на топлофикационните дружества и бизнеса за газ ще бъдат върнати […]
ток
BulgarianEnglishGreek