ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ЗОМБИ ЧАКА В БАНКЯ….

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
107633535_161491988775795_1188073932526370045_n

Борисов в момента не осъзнава, че е политически труп. Стана такъв в момента, в който се разбра, че открито подкрепя Доган и Пеевски и в момента, в който кучето му Гешев влезе в Президентството.

baner-zdrave

Едно зомби сега стои в зайчарника и се тресе от ужас, а верните му лакеи си мислят как ще си спасяват кожите. Идва момент, в който никакъв пиар и европейски приятели не могат да помогнат. И това е моментът, в който заплашиш и тръгнеш срещу собствения си народ и той осъзнае това.

Десетилетие този политически червей се гавреше с българския народ, обрече пенсионерите на бедност и мизерия, обрече работещите на заеми и кредити, заради които ЧСИ-та ги разкъсват и изхвърлят на улицата. Този престъпник продаде националните интереси на България и дори българския лев, символ на суверенитета ни.

Едно зомби чака в Банкя…….Време е!

Елена Гунчева, Фейсбук
#ОставкаМутро

Business Here

ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ЗОМБИ ЧАКА В БАНКЯ.... 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

2012 г., Тома Биков: Има шанс Борисов да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора

() Взето от стената на Светлана Славева:Приютихте в редиците си паплач от лъжци и лицемери, гербери👎👎👎 Да гълташ днес там,където вчера си плюл 🔞🔞🔞 👉ТОМА БИКОВ (ДБГ), 4.11.2011 Пред Бойко Борисов има път към… затвора! Искаме Борисов да се изтегли от медийния пазар в България, да го остави да се […]
биков