ГЕРБ отново скри Борисов от въпросите на БСП

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
парламент

След процедурната схватка на ГЕРБ, Борисов не се появи в парламента

ГЕРБ бойкотира днешното извънредно заседание, на което трябваше да участва премиерът Бойко Борисов. Управляващите отказаха да се регистрират с безумния аргумент, че парламентарният контрол не представлява нищо повече от политически пиар, депутатите на ГЕРБ обявиха, че няма да присъстват в пленарната зала на Народното събрание за изслушването на собствения им лидер Бойко Борисов. С тази си постъпка ГЕРБ скри премиера от въпросите на БСП.

Депутатите на два пъти се опитаха да съберат нужния кворум. На първа регистрация в зала бяха 87 депутати от БСП и другите парламентарни групи. После се събраха 91, което пак не беше достатъчно.

Припомняме ви, че това извънредно заседание по искане на опозицията. Тя настояваше Борисов да отговори на въпроси, свързани с COVID-19, какво е актуалното състояние в страната във връзка с пандемията от коронавирус и ефективността на предприетите здравни, икономически и социални мерки.

източник: bstv.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Борисов: Влизането в Еврозоната е единствената спасителна стъпка от коронавируса

0 (0) „Това е една изключително правилна стъпка в правилната посока. Аз съм убеден, че ако продължи кризата с коронавируса, това е единствената спасителна стъпка“. Това коментира премиерът Бойко Борисов след въпрос какво конкретно финансиране ще получим, ако сега се задейства влизането ни в Еврозоната. По думите му с влизането на страната в чакалнята на […]
нощ