ГЕРБ проваля заседанието на Народното събрание

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
nenkov

ГЕРБ проваля заседанието на парламента. От парламентарната група на партията в сградата на Народното събрание е само депутатът Александър Ненков, който дошъл заради уважението към институцията. Други депутати от ГЕРБ няма. ”Няма кворум” – обяви шефката на парламента Цвета Караянчева.

По думите на Ненков, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ, предизвиканото от БСП извънредно заседание за COVID 19 и изслушването на премиера и на министъра на вътрешните работи за насилието по време на протестите и герберската конференция е безумие.

baner-zdrave

От ВМРО заявиха, че няма да влязат в залата и да се регистрират.

По списък има записани 78 човека, няма кворум –  съобщи председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя обяви повторна регистрация.

източник: frognews.bg

ГЕРБ проваля заседанието на Народното събрание 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ЕКСКЛУЗИВНО: БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА КПП - ТАТА В ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ!

() КПП-тата в областните градове може да бъдат върнати, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Страната ни съвсем сериозно се подготвя за подобно лошо развитие на пандемията, като според един от вариантите това може да се случи още на 18-ти септември, ако броят на заразените нарасне застрашително и има опасност здравната ни система да не […]
plovdiv