ГЕРБ ЩЕ СИ ОТМЪЩАВА НА НЕВЕРНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ В СОФИЯ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Ако софийски избиратели се опълчат на ГЕРБ и предпочетат за районен кмет представител на опозицията пред кандидата на управляващите, районът ще си понесе последствията, пише Сега.

baner-zdrave

Отмъщението ще е по линия на парите за инвестиции, които централната власт в столицата, под тоталния контрол на партията на Борисов, ще отпусне на непокорния квартал. 

Според капиталовата програма на Столичната община за тази година, която предстои да бъде гласувана, районите, които миналата година смениха кметовете на ГЕРБ с хора от „Демократична България“, БСП или с независими, имат общ проблем. Очаква се инвестициите за облагородяване на зоните им да са силно орязани или направо замразени.

След почти десетгодишна пълна хегемония на ГЕРБ, миналия октомври половината от 24-те района на столицата изгониха дотогавашните си кметове от управляващата партия и избраха нови лица. Коалицията „Демократична България“ спечели 8 кметски стола, БСП взе район „Изгрев“, а избирателите в „Младост“, „Панчарево“ и „Кремиковци“ подкрепиха независимите арх. Стефан Стефанов, Николай Гюров и Лилия Донкова.

За краткия си престой в управлението много от новоизбраните кметове вече би трябвало да са си дали сметка, че системата е направена така, че кметът Йорданка Фандъкова и мнозинството в Столичния общински съвет държат безчетен брой лостове да контролират т. нар. малки кметове, да награждават лоялните и да наказват недоволните, коментира изданието.

Business Here

Източник: Сега

Снимка: Булфото

копирано от: gospodari.com

ГЕРБ ЩЕ СИ ОТМЪЩАВА НА НЕВЕРНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ В СОФИЯ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Две възрастни жени, вероятно ромки, пеят песен за премиера Бойко Борисов (ВИДЕО)

() източник: youtube.com Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating / 5. Vote count: Последвай ни и във фейсбук
две ромки