ГЕРБ започнаха предизборната си кампания

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
Gerb Logo New 676773 810x0 1

От ГЕРБ започнаха предизборната си кампания, използвайки една ситуация, с която да фокусират вниманието на обществото върху едно лице. Председателят на Националния кризисен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

Понеже разликата в класата на Борисов и Радев е море-океан и затова от щаба на ГЕРБ избраха да се доверят на близък профил на този на Радев. Генерал срещу генерал, ама нашият е професор.
Румен Радев вече победи Пламен Манушев които е вицеадмирал от Военноморските сили на България
Радев говори умно и нашият ще се опита.

Радев говори няколко езика, е нашият говори на езикът на хората – простичко, леко глуповато и с наивен вид – леко мило лице, но спокоен и някак си лъха доверие, макар и глупашко понякога. Опитите да се принизи Румен Радев на нивото на Цветанов и Борисов и на други не се получи затова от централата на ГЕРБ сега с цялата държавна и медийна машина решиха да изградят нов образ. Изграждат се координирано в цялата страна кризисни щабове, които да повтарят на няколко часа името на Венцислав Мутафчийски и така на час по лъжичка за да могат да го преглътнат Мутафчийски това, Мутафчийски oнова. На практика ГЕРБ правят предизборна президентска кампания на гърба на страховете на хората.

Това е долно, но работи. Кой създава страховете в хората, кой ги подхранва и държи фокусът на внимание на обществото върху една и съща тема, върху едно и също лице? Такива като Слави Трифонов и Мая Манолова, които се опитват да приковат вниманието на населението към определени истински проблеми, такива като всички протестиращи и всички други останаха на заден план там някъде във фона, а в момента ГЕРБ и техните коалиционни партньори гасят пожара с бензин и сякаш светът е спрял да съществува само и само генерал Мутафчийски да е в ефирът и всички медии.

Истината е, че хората са устроени така както теорията на привикване чрез която ги манипулират! Скоро ще спре да действа, защото Мутафчийски не блести с истински умения и няма история като Радев. Хората ще му се наситят и ще бъде запомнен само с негативната и страшна информация, която е подавал час през час като глашатай. Да можем да признаем, че генерал Мутафчийски, говорейки от трибуната на властта постави в чекмеджето истината в страната и опозицията се опитва да надвика ужасът и паниката за милиардите, които се харчат и за унищожението на икономиката ни, за съсипването на малкият и среден бизнес.

Манолова говори за онази непрозрачност, а медиите все по-малко повдигат завесата на паралелната държава и никой не пита за скандалите около превратаджиите, но има една приказка – всяко чудо за три дни и това ще отмине и тогава всички скандали като бумеранг ще се върнат на главата на Борисов и колкото и да бяга и да се крие ще му се наложи да дава отговори. Когато маските паднат ще се види цялата престъпна схема на тези, които направиха нещо като преврат на България.

източник: bulpress.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Правителството пуска бързи кредити до 1500 лв. за хората в неплатен отпуск

0 (0) Бойко Борисов обяви пакет от мерки за 4.5 млрд. лв. Работещите в неплатен отпуск заради Covid-19 ще могат да получат бързи, безлихвени, необезпечени заеми на стойност до 1500 лв. Това е една от новите социално-икономически мерки на правителството на обща стойност 4.5 млрд. лв., обяви във вторник премиерът […]
борисов 2 600x425 1

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.