Гербаджии превзеха ТВ ефира, бранят Борисов и властта на живот и смърт

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
boiko_borisov_bgnes

Гербаджии масово плъзнаха по тв студията тази сутрин, за да изчистят имиджа на премиера Бойко Борисов. Любопитното е, че почти всички говориха почти едно и също, което навежда на мисълта, че действат по предварително дадени опорни точки. Естествено „мишена“ номер № за тях бе президентът Румен Радев. Другите мишени се оказаха Цветан Цветанов и Васил Божков. Обърнаха ни внимание, че премиерът се подкрепя от 1 млн. души.

Ето какво казаха някои от тях:  

Десислава Атанасова беше в БНТ. От екрана тя ни припомни:  Има един човек, зад който застават над 1 милион българи и този човек е Бойко Борисов, каза Атанасова.

По думите й атаките по линията Дубай-София са целенасочени и вероятно ще продължат. Не мисля, че има повод за предсрочни избори. Избори ще има напълно редовни през следващата година. Не знам откъде идват атаките. Това ще установи прокуратурата, увери ни тя.  По думите й Румен Радев трябва да даде отговор за състоянието на НСО, защото тази служба е подчинена на президента.

Всичко, което сме заявили пред българските граждани, се случва. Направеното остава, посочи тя. По думите й партията ГЕРБ е в добра кондиция. Напускането на Цветан Цветанов не е вътрешна атака. Двете страни на Цветанов ми звучаха като на човек обиден, че вече не е член на ГЕРБ, заяви тя.

Николина Ангелкова я видяхме по НТВ. Тя пък ни каза: „Всички са срещу ГЕРБ, дори президентът Румен Радев, който трябва да бъде обединител на нацията. Всичко е възможно, но е много гнусно и долно да те снимат, докато спиш. „Вчера например подобно нещо направи Цветан Цветанов. Не разбирам как изведнъж може структурата, която те е направила политик, да се промени“, обясни министърът и заяви, че постъпката му не е достойна и мъжка. „Ще успеем да устоим на всичко обаче“, зарече се тя.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза почти същите неща отново по НТВ:  „Снимана е стаята, снимано е как премиерът спи, но какво има и как има в шкафчето…Защо се пуска вчера? Защо? Много неща има. Едното е битката с Васил Божков. Той вчера веднага написа във Фейсбук „Да си върнем България. Не знам каква гордост е да си част от ГЕРБ, но ГЕРБ е 1 млн. души. Аз пък вчера взех решение да стана член на ГЕРБ, защото не съм. Но не заради гордост, а защото трябва да се помогне на държавата, а не на ГЕРБ.  Може да е харесван или не, но Бойко Борисов се явява на избори и ги печели, а Васил Божков явявал ли се е?

Вижте какво каза ТУК и депутатът от ГЕРБ Мануил Манев.

източник:frognews.bg

Гербаджии превзеха ТВ ефира, бранят Борисов и властта на живот и смърт 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Фермерката от Странджа спечели делото: Чума не е доказана!

() Ани Петрова от Болярово, което показа чутовна воля и не допусна стадото й да бъде избито заради чумата, спечели финално съдебната битка. С решение от вчера Върховният административен съд (ВАС) се произнася, че заразата не е доказана. През есента на 2018 г. областното поделение на Агенцията по безопасност на храните […]
фермерка
BulgarianEnglishGreek