Гешев бе освиркан от протестиращи в Хасково (видео)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Главният прокурор Иван Гешев бе освиркан от протестиращи пред съдебната палата в Хасково. Група недоволни изчакаха той да излезе от съвещание с местните прокурори и започнаха да викат „Оставка!“. Гешев първоначално ги насърчи да викат по-силно, но след това отказа да отговаря на въпросите им, качи се в колата и потегли. Гражданин го попита “ Кога ще разследвате 700-те милиона на Горанов? , на което Гешев само се усмихна. Случката бе заснета от онлайн изданието Xnews.

Според местни главният прокурор в бил в града инкогнито. Посещението му във вторник не беше обявено от пресцентъра на прокуратурата, който впоследствие съобщи за състояла се работна среща с окръжната и районна прокуратури.

Самият Гешев отказа да дава изявления и пред медиите. Каза само, че щяло да има съобщение.

Близо три месеца продължават протестите с искания за оставка на кабинета и главния прокурор. Гешев няколко пъти обяви, че няма да се оттегли от поста си. Същото твърди и премиерът Бойко Борисов, който в последните седмици комуникира с публиката единствено чрез видеа от премиерския джип и не смее да се появи дори в парламента. Единствените граждани, с които се среща, са предварително организирани за посещенията му в различни краища на страната.

Иван Гешев инкогнито в хасковския съд. Изпратиха го с викове "Оставка".

Публикувахте от Xnews.bg – Хасково Новини в Вторник, 29 септември 2020 г.

mediapool.bg

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Посрещнаха Караянчева с яйца и цинкови кофи в Благоевград

0 (0) Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и екипът на ГЕРБ бяха посрещнати от протест в центъра на Благоевград. Демонстрантите скандираха „Оставка“, „Нямате място тук“, а депутатът и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев беше уцелен с яйце. Част от протестиращите пък бяха с бели фланелки, изобразяващи надпис „Оставка“, […]
карата

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.