Гнусна подигравка с народа! Български тираджия алармира: Всичко е спряно, но далаверата с вносен боклук кипи и процъфтява!

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
внос на боклуци

Български шофьор изпрати позната и гнусна снимка с товара, който е превозил от Берлин до София на фона на извънредното положение у нас. Българинът бе изключително емоционално разстроен, а въпросът му удари поредната аларма за събуждане на гражданското общество:
За какво рискувам живота си, за да возя боклук от Берлин до София?

За това ли искат управляващите зелен коридор, за да не секва далаверата с вноса на боклук?
Кажете ми вместо да возим животоспасяваща апаратура и предпазни средства за хората, тези мръсници ни карат да возим боклук?

По данни на нашия читател фирмата е един от най-големите пловдивски превозвачи.

Не се наемаме да коментираме дали това е законно, но сме убедени, че никой няма право да превръща България в кофа за боклук на Европа и то възползвайки се от ситуацията. Започваме да си мислим, че извънредното положение се въведе, за да обслужва мафиотски схеми! Снимката, която ни изпрати днес човека е от петък, като според него вносът на боклук продължава и към този момент.

Комнтар от Фб: Отвратително! Престъпление е да обявиш извънредно положение, да говориш непрекъснато за спазване на хигиена и редица непопулярни мерки, а да продължаваш да вкарваш буклуци с тонове и да тровиш народа си!

източник: opoznaybulgaria.com

Гнусна подигравка с народа! Български тираджия алармира: Всичко е спряно, но далаверата с вносен боклук кипи и процъфтява! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Проф. Хинков: 4000 човека загинаха за един месец от свински грип в България. Нямаше извънредно положение (ВИДЕО)

() През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009 г., в България загинаха 4000 човека за един месец. Това заяви в „Денят започва“ с Георги Любенов проф. Олег Хинков, реаниматор и бивш заместник-министър на здравеопазването. Проф. Олег Хинков: За огромно съжаление, те бяха предимно млади хора […]
проф хинков
BulgarianEnglishGreek