Илиан Василев: Незаконно наложиха карантината, незаконно я удължават

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Да не се разстроите, че пак ще ви съобщя вести, които ще поставят страха и паниката в неудобно положение.

илиан-василев

Току що ме известиха, че според учебниците по епидемиология има стандарти за обявяване и излизане от епидемия, кога имаме и кога трябва да обявим че нямаме епидемия. И този срок е три пъти по 14 дни, това е стандартния единичен срок на карантина, ако си спомняте едно време ни слагаха едни бележки по вратите с червен кръст и надпис КАРАНТИНА. Тоест 42 дни. Ако случаите не ескалират в три последователни дни, ако както става очевидно, че 600 души са установени и 240 души, дори 1000 души заразени не можем да направим и няма да направим, а пък бързите тестове не дават нито значителни имуноглоболини М /тоест не тече масов активен процес/, нито IgG нито е минал такъв, според учебниците задължава тези, които са определили ситуацията като епидемия, да свалят ограниченията.

baner-zdrave

Оставям настрана самохвалството на Щаба че няма зараза в тези мащаби заради тях. Суетата не ходи по гората.

Няма как да намериш котка в стая ако нея я няма в стаята или поне не докато търсиш тигър.

Незаконно я наложиха, незаконно я удължават.

Заповедта на министъра на здравеопозването е незаконна и ще падне в съда.

Business Here

Това което по трудно ще се заличи – щетите от инфодемията, от тази масова и тотална психоатака, която през телевизора не остави човек незасегнат. Проектира Армагедон от най-критични точки на света, разказаха за ужаси и естествено ви натикаха в ъгъла. Сега от страх и от неудобство че сме изключили инстинктите за самозащита,и сме се самонатикали от ъгъл, от които не искаме да излезем, громим всекси койти иска да ни събуди.

Facebook, Илиан Василев

източник: frognews.bg

Илиан Василев: Незаконно наложиха карантината, незаконно я удължават 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Борисов към шивачки: „Добър ден. Как сте булки?“

() Премиерът Бойко Борисов провери дали има предпазни средства в магазините и шивашки цех за маски. В него се оказа, че няма нито един съкратен служител. Борисов похвали производител на маски. Той поиска една и за себе си. Премиерът поздрави всички шивачки и с думите: „Добър ден. Как сте булки?“, а […]
Без-име-3