Издирват Валентин Златев!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
valentin-zlatev
По неофициална информация, от днес сутринта органите на МВР,  по разпореждане на прокуратурата, издирват бизнесмена Валентин Златев, вероятно за реализиране на арест и повдигане на обвинения.

На призовката е пишело, че го призовават за разпит в качеството на „свидетел“ по делото на братя Бобокови, но дали това е така е твърде спорно, защото е търсен едновременно във всичките му офиси.

baner-zdrave

Това научи Liberta.bg от свои източници.

По оперативни данни, Златев най-вероятно е бил предупреден за днешната акция, защото е напуснал страната с полет за Дюселдорф (Германия) още във вчерашния ден, на 04.06.2020 г.

Акцията е по разпореждане на зам.-ръководителя на Специализираната прокуратура – прокурор Ангел Кънев.

Припомняме, че зам.-председседателят на Парлемента Валери Симеонов прогнозира преди дни, че следващият „ударен олигарх“ ще бъде именно бившият директор на „Лукойл“ в България – Валентин Златев. А преди месеци главният прокурор Иван Гешев каза пред медии, че Валентин Златев го е търсил за среща, но той е отказал такава, защото „не се бил срещал с олигарси“.

Business Here

източник:liberta.bg

Издирват Валентин Златев! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Бивш областен на Бургас: Предлагаха по €5000 подкуп за Алепу

() Oт община Созопол и от РДНСК продължават да настояват, че строежът е укрепително съоръжение срещу свлачище, но странно защо има вид на хотелска част, с асансьорни шахти, стълбища и тераси с изглед към морето Прeдлaгaхa ce пo 5000 eврo нa oбщинcки cъвeтници прeз 2007-2008 г., зa дa глacувaт oбщинa […]
ALEPU_552f00ae0d1cb7e66822d0a881d4c134