КЪДЕ СЕ ПОПИЛЯ ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА????

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
boko-i-domusa

ПОНЕ МАЛКО ГНЯВ не е ли останал в душите български? А?
Значи, излиза Мутафчийски и казва „НЕ МОЖЕ гражданите да ходят в болница, когато се разболеят. Трябва да звънят на личните си лекари и ако те преценят, че има нужда им изпращат линейка и тя ги закарва в инфекциозните отделения, където биват преглеждани и изследвани!“

baner-zdrave


И хората се лекуват по телефона, стискат зъби и въпреки болежките не ходят в болници, а някои , които отидоха биваха връщани и гонени. Както двете жени от Благоевград, които починаха.
Един Домусчиев обаче, заедно със съпругата си и целият антураж се почуствал зле. И отива директно в частната болница „СофияМед“! Установяват, че е с коронавирус и цялата болница бива поставена под карантина, а стотици медици и пациенти са поставени в риск от заразяване. Спират плановите прегледи, операции и дори процедурите на онкоблните. Лечението и здравето на стотици пациенти и граждани са заплашени и разстроени.

БОЕЦ сезирахме прокуратурата, като още тогава казахме, че за този наглец наказание няма да има, защото в държавата на мафията олигарсите са недосегаеми. И познахме. Прокуратурата отказа да образува досъдебно производство с аргумента, че инструкциите и мерките на Мутафчийски и НОЩ не били нормативни актове и неспазването им не е нарушение, или престъпление! Само припомням, че една жена бе глобена с 3000 лева, за това, че е седнала на пейка на „Витошка“. А за Домусчиев дори глоба няма, вместо това от нашите пари, Борисов и правителството на мафията му наляха няколкостотин хиляди лева „помощ“ за фирмите му по мярката 60/40. Един вид, наградиха го даже! За гражданите – репресии, страх и смърт, а за свинете, олигарсите и мутрите – частни клиники и милиони одрани от нашият гръб!

ЗАЩО тогава милиони българи се лекуваха два месеца по телефона от джипитата си?
ЗАЩО болниците отказваха да приемат пациенти?
ЗАЩО нас ни вкарваха в инфекцизните отделения, част от които са по-зле и от затвори, а за олигарсите има частни клиники?
ЗАЩО тогава Мутафчийски се гавреше с българите обявявайки мерки и инструкции, които обаче се оказват нелегитимни и без правна стойност?
ЗАЩО и на какво основание тогава Мутафчийски и НОЩ издаваха и нареждаха на РЗИ как да действат, след като техните инструкции са нелегитимни? Именно след такава инструкция на НОЩ бяха отказани пробите на видинските медици!
Не ви ли писна да ви правят на маймуни? Не ви ли писна да сте второ качество, а свинете да се подиграват с вас? Не ви ли се гади вече от свинщините на наглите? Не ви ли омръзна да бъдете безгласно стадо за доене, стригане и дране? Не ви ли е срам да ви управляват наглеци, изроди, ченгета, мутри и престъпници? Не е ли останал поне малко гняв в душите български? А?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Georgi Borisov Georgiev, Facebook

Business Here

КЪДЕ СЕ ПОПИЛЯ ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА???? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

България се разделя с една епидемия, която така и не настъпи, но съсипа всичко

() След края на карантината заведенията в центъра на София са пълни Снимка: БГНЕСБългарите обаче трябва да се готвят за втора и трета вълна, смята Франк Щир Германски журналист: България се разделя с една епидемия, която така и не настъпи178500 | 13 май 2020 | 15:49 „Част от мерките в […]
генералче