Юрист: КАТ нямат никакво право по закон да мерят с газанализатори дали колата ви замърсява въздуха

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Юрист буквално избухна в социалната мрежа и иска да знае, къде точно в закона за движение по пътищата е записано, че КАТ могат да се правят на еколози?

Кое им дава право да мерят с газанализатори по улиците какво количество газове излизат от колата ви?

Нищо, защото КАТ по закон нямат такива правомощия в закона ясно си пише, че КАТ могат да ви изпратят на технически преглед на канал при компетентен специалист, но не и да ви правят проверка с газанализатор на пътя.

Някой пак се е помислил, че може да е над закона, но се надявам, това което в момента пиша да се прочете от хората, защото КАТ нарушават в момента закона за движение по пътищата, докато се правят на еколози в България.

И не е ли малко нагло, на фона на цялата информация, че България приема и гори боклуците на цяла Европа със съдействието на всички институции, същите тези институции пак да вменяват вина, на онези бедните хора, които карат колите втора употреба на същата тази Европа.

Не е ли време Герб и останалите хрантутници в парламента да помислят малко за хората, вместо всеки ден да измислят начини за какво да ги глобяват, за да си увеличат заплатите.

копирано от: informiran.net

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Гешев погна Ковачки за горенето на отпадъци

0 (0) Върховната административна прокуратура (ВАП) възложи на министъра на околната среда и водите извършването на незабавна проверка за нерегламентирано изгаряне на отпадъци, внесени от страни от Европейския съюз (ЕС). Обект на проверката следва да бъдат: ТЕЦ „Бобов дол“, ТЕЦ „Брикел“, ТЕЦ „Сливен“ и ТЕЦ „Перник“. Репортерът на БГНЕС припомня, […]
Христо Ковачки

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.