Корнелия Нинова печели вътрешните избори в БСП!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
корнелия

Първите извадки показват категорична преднина за нея

baner-zdrave

Корнелия Нинова печели вътрешните избори в БСП. Членовете на соцпартията днес за първи път гласуваха пряко кой да е водач на „столетницата“. Кандидатите бяха четирима Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Красимир Янков, Валери Жаблянов. Последните двама обаче тази седмица призоваха за бойкот след обвинения, че централната изборна комисия играе в полза на Нинова.

Активността обаче днес се оказа много над 50%, което е прагът за валидност на вота. Изборният ден приключи, а първите извадки показват сериозна преднина на Корнелия Нинова над конкурента й Кирил Добрев. Макар да не цитират данни, няколко независими източника съобщиха неофициално пред „Флагман“, че Нинова печели и то с категоричен резултат пред втория. Конкретни данни се очакват по-късно днес или утре.

източник: capitan.bg

Корнелия Нинова печели вътрешните избори в БСП! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Паника в ГЕРБ, крият разпада на партията

() Бойко Борисов и партийната върхушка в ГЕРБ са в състояние на паника. Причината е, че цели структури на партията напускат. Положението е направо трагично. Затова лидерът Борисов се втурва да пътува из страната, за да спасява каквото е останало от местните организации. Това съобщиха за Фрог нюз напуснали членове […]
борисов