ЛИЦЕТО НА АНТИ ПРОТЕСТА… ВСЕКИ СТУДЕНТ ПО МЕДИЦИНА МОЖЕ И ПО СНИМКАТА ДА МУ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА…

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
флоров

Това е Георги Флоров, собственик на Статисти Флоров „G“, които преди години сам признава, че е бил платен протестър за различни политически партии и формации, днес е основен подстрекател срещу анти – правителствените протести.

След, като два пъти се опита да провокира протестиращите – първият път на бул. Ситняково в София, като ги обвини, че всички са платени, и вторият път, когато отиде с охрана на Орлов мост, за да заяви, че му се пречило на предвиждането и да предизвика провокация, но беше позорно изгонен.

След като разбра, че хората няма да се подадат на провокативните му действия, Георги Флоров, съвместно с агенция ПИК и начело със собственика на сайта, решиха да предприемат контра протести, под наслов “ Да защитим беззащитните жени – майки“, “ Против блокирането на кръстовищата в София“ или нещо подобно, което си бяха избрали, като мото.

Отново хората от протестите не се подадоха на тези провокации, и решиха, че няма да отидат на местата, на които тези индивиди са организирали вероятно платен контра протест, да не забравим все пак че Флоров има агенция за статисти, а Недялко е ветеран в организирането на протести срещу президента, чудно къде са тези протестиращи палатки пред президентството, които седяха преди четиридесет дни?

И так, нека все пак Ви покажем едно видео на Георги Флоров от далечната 2013г. където той сам признава, че е бил платен протестиращ, дори ЗА и СРЕЩУ ГЕРБ.

А за Недялко и ПИК няма какво да коментираме, всеки нормално и трезво мислещ човек знае що за медия са!

Свободна България

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ОГРОМНА ПЛАНТАЦИЯ МАРИХУАНА КРАЙ СОФИЯ, МВР ТАРАШИ ПРОТЕСТИРАЩИ (ВИДЕО)

0 (0) След вчерашна акция в дома на едно от лицата на протеста и активист от платформата „Изправи се“, днес Мая Манолова и нейни симпатизанти показаха огромно поле с мярихуана. Полето е засято и със слънчоглед, но растенията марихоана се оказаха над два метра. Мястото е на околовръстен път до […]
марихуана

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.