Майка от ”Системата ни убива” направи на пух и прах МВР и Деница Сачева за лъжите им

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
5
(1)
vera_ivanova2

Чудя се как социалният министър Деница Сачева и платените НПО-та имат очи да се хвалят с неща, които ние сме постигнали с нашите кървави сълзи. Още повече се чудя как полицията манипулира и не казва и думичка за насилието, което упражни върху нашите деца. Това каза пред Фрог нюз Вера Иванова, една от майките на „Системата ни убива“.

Ето какво още сподели тя: На брифинга на СДВР чухме такива лъжи, че все едно разказваха не за блокадата ни тази нощ, а за някое друго събитие. Първо няма как да ни изкарат потенциални провокатори за протестиращите от „Орлов мост“. Видя се, че хората там не само ни аплодираха, но и цяла нощ ни пазиха. Не споменаха и дума за проявеното към децата ни насилие, сякаш това е нещо нормално за тях.

След брифинга на СДВР срещу нас, бе организиран и брифинг на Деница Сачева. За нас тя е втори Валери Симеонов в пола. Как не се посвени да се хвали с неща, които са постигнати благодарение на нас, на годините протести и на кървавите ни сълзи. Как даде съвест на платените НПО-та да се хвалят също с нашия труд. Искам да кажа истината, а тя е, че именно те бяха против Закона за личната помощ, за който ние се преборихме. Именно те гласуваха „Не!“ на националния съвет и тогава майките плакаха дълго. Ние не можем години да се приберем от улицата, за да се преборим за малко достоен живот на децата ни. НПО-та бяха против нашия Закон, а сега се хвалят с него. Срам и позор е това!  

източник: frognews.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Борисов не си тръгва, защото е обещал много на могъщи хора

5 (1) – Г-н Дайнов, вече цял месец в страната ври и кипи и всяка вечер българите излизат по улиците и крещят „Оставка“ на премиера Борисов и на главния прокурор Гешев. Но и двамата са се запънали и не се отказват от властта и май скоро оставки няма да видим? […]
дайнов

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.