Мангъров: Излекуваните от COVID-19 не са излекувани. На тях просто им е минало

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
mangarov

Витамин C няма как да ви спаси от коронавируса. Рано или късно той ще мине през населението на цялото земно кълбо, ако преждевременно не изчезне. Коронавирусите не са пригодени към човешката популация. Това обяви доц. Атанас Мангъров пред bTV.

„Швеция продължава да следва своята философия, не се е отказала от либералния си подход. Аз мисля, че тя ще излезе най-леко от кризата. В Швеция има множество хора, които са на 80-90 г. с големи пенсии, които се отглеждат в домове за възрастни хора. Затова толкова много там са заразените. От 20 новородени 11 починаха в София преди време от вътрешноболнична инфекция, съобщи специалистът. 

„Коронавирусът е обща вирусна инфекция, която се самоограничава. Излекуваните не са излекувани. Това са хора, на които им е минало. При критичните случаи хората са държани живи, докато излязат от това състояние, каза още Мангъров. Поне 100-200 пъти повече са заболелите от регистрираните от COVID-19 у нас. Това заболяване трябва да бъде посрещнато от най-младата и най-здравата част от населението – от децата и родителите им. Дори да се разболеят, няма какво толкова да им се случи. Сега, като се отвориха парковете, хората ще се размешат и ще се случи това, което най-после трябваше да се случи. Ако инфекцията тръгне от другата страна – при възрастните, там ще има много жертви“.

източник: plovdiv24.bg

Мангъров: Излекуваните от COVID-19 не са излекувани. На тях просто им е минало 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Кристиан Вигенин: Една парламентарна демокрация не се управлява от телевизионния екран

() Нужен е план за възстановяване от кризата „Една парламентарна демокрация не се управлява от телевизионния екран. Това трябва да бъде ясно. Ние разбираме добре, че и министър-председателят, и министрите предпочитат да водят монолози в една контролирана среда от телевизионните екрани или радиото, но мястото за дискусии на народните представители […]
kristian-vigenin
BulgarianEnglishGreek