Мая Манолова: Размятат се милиарди, получават ги най-близките до Борисов

Споделете тази статия с вашите приятели!
5
(1)

Публикувано във факти.бг:

maia_manolova

Размятат се милиарди от екрана, а не стигат до хората. Борисов няма план за излизане от кризата. Кой бранш ще е локомотивът, който ще изтегли икономиката от кризата? Съобщава се за отпускане на 1,6 млрд. са саниране, това ли е най-важното в момента? Получава се така, че който е най-близък до премиера, той получава финансова помощ, заяви Манолова.

Това заяви в предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия Мая Манолова.

ВиК мегахолдингът, който се създава, ще погълне 1 млрд. лева в условията на криза. Затова създаването му трябва да бъде спряно, а парите да бъдат разпределени като помощ за фирмите в България, посочи Манолова.


„Хората си искат общинските ВиК“, каза създателката на гражданската платформа „Изправи се.БГ“. Манолова коментира, че лошото справяне с водната криза в Перник е показало, че държавните институции не могат да се справят с управлението на ВиК сектора.

Тя обаче заяви, че предимството на общинските дружества не трябва да се абсолютизира, като даде пример с „Топлофикация“ в София. „Зависи от контрола. Столичния общински съвет и кметът Фандъкова гледат лековато на проблемите, които създава „Топлофикация“ на столичани“, каза още тя.

Тя заяви, че има политически и партиен чадър над дружеството, което има огромна загуба.

Източник: https://frognews.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

ПЪРВИ МАЙ НЕ Е ВЕЧЕ ПРАЗНИК, А ДЕН НА РАВНОСМЕТКА

5 (1) Десетилетия минаха от последните масови манифестации на Първи май. Някога празник, днес е по-скоро ден за равносметка на всичко, което изгубихме. Ден, в който да осъзнаем, че с работа никой не става богат, а някои използват труда на хората не с уважение, а с презрение.Да си работник, отдавна […]
boko-i-domusa
BulgarianEnglishGreek