МУТАФЧИЙСКИ ГУЗНО ПОТВЪРДИ МНЕНИЕТО НА ДОЦ. МАНГЪРОВ И ПРЕКРАТИ БРИФИНГА!-ВИДЕО

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
Мутафчийски-3

На днешният брифинг Мутафчийски гузно потвърди мнението на доц. Мангъров, което изповядва, че няколко стотин хиляди българи вече са се срещнали с коронавируса. На въпрос на репортер на Флагман Мутафчийски отговори така:

“Въобще няма да коментирам изявленията на други. Това, което ние имаме като анализ е, че откриваме двама от шест заразени. Това е което имаме като анализ.” 

Внимателно прочетете този отговор, защото всъщност той бе отговор на един от малкото съществени въпроси към Мутафчийски. Напрактика Мутафчийски според нас призна, че се тестват прекалено малко хора, че от шестима заразени, четирима се разхождат свободно и вероятно изобщо не знаят, че са заразени и най-важния извод е, че по всяко време може да бъде обявено увеличение на броя на заразените, с което да бъдат затегнати и мерките! Сиреч въпросния Щаб си играе с населението както си иска и както намери за добре! Мутафчийски призна и за друг провал, за който доц. Мангъров, а именно за лечението с плазма. Оказа се, че един от двамата пациенти е починал, но казионните медии удобно са прикрили и тази информация. При това е починал пациентът, който е бил по-добре по думите на самия Мутафчийски. Вижте сами целия брифинг във видеото. Въпросът на репортера на Флагман и отговора са накрая във видеото.

източник: otupor.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Известен социолог обясни защо премиерът Борисов ревнува от президента Радев

0 (0) “Управлението на Борисов не е стратегическо, то е ден за ден. Това подтиква към озъртане за нови лица“. Това заяви пред телевизия “Bulgaria ON AIR” социологът Първан Симеонов от “Галъп Интернешънъл”. “Борисов ревнува от Радев заради по-големия му рейтинг. Премиерът допусна  пробив. Над повърхността всичко изглежда гладко, но […]
борисов-и-радев
BulgarianEnglishGreek