Мутафчийски през сълзи: ЗАДАВА СЕ ЧУДОВИЩНА ЕПИДЕМИЯ!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Паниката е огромна!

baner-zdrave

На всеки кръгъл час се пуска извънреден брифинг на генерал, майор, лейтенант, доктор и още куп титли изписани преди името на Мутафчийски.

Той просто говори това, което му се диктува отгоре! В момента цялата власт е в ръцете на Борисов, и се случва това което той нареди, независимо дали си генерал, прокурор, лейтенант и тем подобни.

Мнозина не разбират какво е да си в извънредно положение! Хората остават почти без никакви права, и единствено се изпълняват заповедите на премиера!

Всеки реално мислещ доктор заявява, че този коронавирус не е по опасен от обикновен грип.

Business Here

Излишно се насажда страх и паника у населението! Ясно са посочени кой са рисковите групи на този опасен вирус. И именно те трябва да се пазят. Парализирането на цяла държава е безмислено, след като пред големите вериги магазини чакат по 100 души на опашка един до друг!

Всяка година, се опитват да ни паникьосат, че умираме от еди кой си вирус, но явно сега успяха да сплашат тотално народа! Ето и статията от лекар с изградено име в медицината ТУК

Как очакват хората да спазват извънредното положение, като тези, които налагат строгите мерки, цял ден са сред хора, по всички медии. Видяхме как всеки един от тях кашля, появяват се без маски и очакват някой да ги послуша!

Тези човечета всяващи паника на всеки час, трябва да се проверят за вируси, защото те не се спряха да обикалят по целия свят, за да си правят евтин пиар!

89706581 887910155002673 1977108866667642880 N

Мутафчийски през сълзи: ЗАДАВА СЕ ЧУДОВИЩНА ЕПИДЕМИЯ! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Тестът на Тръмп за коронавирус е отрицателен

Лекарят му го е убедил да се изследва...
Trumps Welcome President And Mrs Morales Of Guatemala