Нова тв сваля от екран Антоанета Николова заради отразяването на Гешев в Брюксел

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Журналистката Антоанета Николова няма да отразява започващата днес (20 февруари) среща на върха на ЕС за Нова телевизия. Въпреки че не е уведомена официално, тя е научила, че сътрудничеството й с медията на Кирил Домусчиев е прекратено, заради присъствието й сред групата журналисти, отразявали двете посещения на главния прокурор Иван Гешев в Брюксел.

baner-zdrave

Гешев беше за първи път в Брюксел на 2 и 3 декември. Второто му посещение беше на 5 февруари.


И в двата случая постоянно акредитираните български журналисти към европейските институции, сред които е Николова, не бяха уведомени за визитите на Гешев, но въпреки това мнозина от тях успяха да ги отразят. Това очевидно не му се хареса. Сега се оказва, че активността на Николова не се е харесала и на нейния работодател, пише EURACTIV България.


За просветените зрители отдавна е ясно, че под ръководството на Домусчиев “Нова телевизия” се старае да хвали Иван Гешев и да критикува негови опоненти, включително президента Румен Радев. Въпреки това Гешев спомена името на Домусчиев сред “разните бизнесменчета”, които призова да не му “дават акъл”.

копирано от: frognews.bg

Business Here

Нова тв сваля от екран Антоанета Николова заради отразяването на Гешев в Брюксел 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Цацаров погна трима кметове за конфликт на интереси

() Антикорупционната комисия установи конфликт на интереси при трима общински кметове. Производството срещу Маринела Николова, кмет на Община Козлодуй е започнало след сигнал. Между общината и едноличен търговец са били сключени девет договора за наем на земеделска земя. Общата площ на наетите общински ниви е близо 2250 дка., а договорите […]
Цацаров