Освиркаха Фандъкова пред паметника на Левски

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Йорданка Фандъкова бе освиркана от множеството по време на словото й пред паметника на Васил Левски тази вечер.

baner-zdrave

Скандиранията „Оставка“ заглушиха думите на столичния кмет по време на церемонията на 147 години от гибелта на Васил Левски.

Появата на Йорданка Фандъкова даде повод на възмутени граждани да викат „Оставка“, но Фандъкова успешно завърши речта си, въпреки че бе видимо притеснена.

Веднага след нея слово произнесе президентът, който призова „в този свят ден да се въздържаме от викове и скандирания“. Гражданите обаче продължиха, но този път със скандирания „Радев“.

В речта си пред паметника на Левски Румен Радев засегна болезнени теми за обществото, като започна, с това, че на 19-и февруари почитаме Апостола и казваме, че свеждаме глава пред него, но Левски не обича склонените глави, а изправените.

Време е да спрем да търсим утеха в историята.

Свободата и достойнството не се вземат на заем, а се води битка за тях. Свободата и словото, и честните избори са похитени и опорочени, каза президентът.

Business Here

На такива ли хора оставихме народната работа – като подменят демокрацията с деспотско-тиранска система, реторично попита президентът. Той определели депутатите и министрите на „търговци в храма на демокрацията“.

Нека да изправим глави! Наша мисия е да сбъднем мечите на героите ни! Да живее България!, завърши Радев.

Слово произнесе и авторът Здравка Евтимова, която намекна за случая „Божков“, казвайки, че България не е по-слаба от предателите, сред които хора, които пушат пури за 2000 евро.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов не произнесе слово.

копирано от: 24novini.bg

Освиркаха Фандъкова пред паметника на Левски 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Нaй-вaжният чoвeк в живoтa нa дeтeтo e бaбaтa пo мaйчинa линия!

() Зaмиcлeтe ce нaд тoвa! Бaбa —кoлкo мнoгo тoплинa, дoбрoтa, лacки и любoв в eднa думa! С нaшитe бaби ca cвързaни нaй-хубaвитe ни cпoмeни: бeзгрижни лeтни вaкaнции, вкуcни бaници, cтрaхoтни пaлaчинки и oщe мнoгo приятни и удивитeлни нeщa, кoитo eднa бaбa мoжe дa пoдaри нa cвoя внук. Арoмaтeн чaй, чaй […]
баба