Отново ремонтират „Граф Игнатиев“ в София

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Къстовището на наскоро ремонтираните улици „Иван Шишман“ и „Граф Игнатиев“ отново имат нужда от ремонт. Чисто новата улица, за която бяха платени милиони, вече е с пропаднали и разбити плочи. Дефекти има и на други наскоро ремонтирани места в столицата.

Улицата вече е затворена за ремонт на ремонта. Майсторите все още не са започнали да оправят настилката заради дъжда. Те са в готовност.

Ремонтът на „Граф Игнатиев“ продължи цяла година. Живущите бяха блокирани и една година живееха в кал, нямаха трамвай.

Сега отново се налага да се направи ремонт. Обяснението на общината е, че от тук е минавала тежкотоварна техника, настилката не била пригодена за преминаване на автомобили, а била пешеходна, което било проектантска грешка. В същото време става въпрос за кръстовище и общината би следвало да знае, че от там ще минават автомобили.

Новият кмет по направление строителство е назначен в началото на тази година. Това е едно от предизборните обещания на кмета – да има ново направление в общината, което да отговаря за обществените поръчки.

Цветан Божинов: Ние идентифицирахме проблемите, но вследствие на зимата и неблагоприятните условия отложихме този ремонт.

Улица „Иван Вазов“ също беше затворена цяла година. Там се направи основен ремонт. И там могат да бъдат забелязани дефекти. Това се случва 9 месеца след откриването.

При настилката пред Ректората също има проблем. Божинов каза, че можем само да гадаем защо. Има идея да се отвори компроментираният участък и да се провери за какво става въпрос.

Друго обещание по време на предизборната кампания беше да се обърне внимание на кварталите.

копирано от: cross.bg

Отново ремонтират "Граф Игнатиев" в София 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Каракачанов подготвя нова схема за присвояване на военните имоти!

() Спомнете си как бяха ограбени имотите на ВМРО Много хора се питат защо Каракачанов е спрял продажбата на имотите с отпаднала необходимост от военното министерство? Познавачи и експерти отдавна предупреждават, че всъщност агент Иван подготвя отново схемата по която бяха ограбени имотите на истинското ВМРО чрез създаването на едноименната […]
Karakachanov
BulgarianEnglishGreek