Платеният провокатор Георги Флоров е сред чупещите пейки и палатки вандали при СУ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
georgi_florov

Както знаете, всичко свързано с ГЕРБ е лишено от здрав разум и логическа мисъл – надделява престъпното самосъзнание и откровена глупост. Такъв е случаят и с вандалите, които тази сутрин разрушиха палатковия лагер до Ректората, обръщаха пейки и хвърляха камъни по палатките. Георги Флоров, един признал се за платен протестър – фен на режима на Бойко Борисов, Гешев и ГЕРБ, е направил видео как се извършва престъплението, в което е съучастник, и го е споделил на стената си във Фейсбук.

А докато на една част от полицията и е заповядано да не си върши работата и умишлено да бездейства при явните хулигански прояви, нарушаващи обществения ред и унищожаващи имущество – частно и публично, пред Софийския университет, то други нейни служители охраняват пиар събитието на главния прокурор Иван Гешев и работниците му и арестуват мирно протестиращите граждани до резиденция „Бояна“, които му искат оставката.

„Тиквата „забрани“ на униформените да развалят палатковите лагери, но пък за сметка на това изпрати мутри срещу протестиращите. Те естествено не са много умни и се снимат докато го правят. На видеото се виждат платеният контрапротестиращ Георги Флоров с гавазите си.
Министерство на вътрешните работи, видяхте ли?“, коментират от Отровното трио.

Мутри нападат и разрушават палатковия лагер на СУ

Тиквата "забрани" на униформените да развалят палатковите лагери, но пък за сметка на това изпрати мутри срещу протестиращите. Те естествено не са много умни и се снимат докато го правят. На видеото се виждат платеният контрапротестиращ Георги Флоров с гавазите си.Министерство на вътрешните работи, видяхте ли?

Публикувахте от Отровното трио в Понеделник, 24 август 2020 г.

Докато арестуват протестиращи срещу Гешев, на Софийски университет приматите на Борисов хвърлят камъни. Тези арестувани…

Публикувахте от Valentina Vassileva-Filadelfefs в Понеделник, 24 август 2020 г.

Либерта

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Гешев се изкара мъченик, герой и жертва едновременно. Сравни прокуратурата с Левски и Линкълн (ВИДЕО)

0 (0) Ние сме тук, за да кажем, че ние прокурорите, следователите и съдебните служители също като 16-я американски президент Линкълн, можем да кажем – вървим бавно, но вървим напред. Прокуратурата действа, както е завещал Васил Левски – с дела, а не с думи. Това каза главният прокурор Иван Гешев […]
Гешев-1

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.