Постът на бясна българка – Хит в Мрежата: Масови протести и гражданско неподчинение! (Текст и Видео)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
народ

Масови протести и гражданско неподчинение!!!!!!!
Хубаво, посмяхме се, забавлявахме се, всичко точно, ама тук вече стана извратено…Та първият ми въпрос направо си е: „ВИЕ ЕБ*ВАТЕ ЛИ СЕ„?!

baner-zdrave

Започваме с първото изказване на любимият генерал (няма да го цитирам буквално, всички сте запознати с това) :
ТОЗИ ВИРУС НЕ Е ОПАСЕН И ВИРУСЪТ ОТ ТИП „Б“ Е ДОСТА ПО-СЕРИОЗЕН ОТ COVID-19.
Дни по-късно: ПАНДЕМИЯ, ВСИЧКИ ПО ДОМОВЕТЕ, КАРАНТИНА, ВЕРОЯТНОСТТА ЗА СМЪРТНОСТ ОТ COVID-19 Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМА.
Така… Колко е голяма предвид адски неточните статистики?
Нататък – изказване на СЗО отпреди броени дни: ЗДРАВИТЕ ДА НЕ НОСЯТ МАСКИ!
Днес: ОТ УТРЕ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МАСКИ

Тук вече се замислям някой въобще знае ли какво прави и защо го прави и биполярността по-заразна ли е от COVID-19?!
Затваряне на областните градове – ЗАЩО САМО НА ТЯХ? ВИРУСЪТ НЕ ВИРЕЕ ЛИ НАВСЯКЪДЕ ИЛИ ТАМ МУ Е КАЗАНО ДА НЕ ХОДИ????! Или просто май се управляваме по-лесно като сме разделени на касти??? (тук тези, дето ще ми влязат с анти конспиративни глупости – ДА НАПУСНАТ!)

Излизане от градовете само с декларации, два дни по-късно – нов вид декларации?! Глоби на хората решили да се разходят в парка, където желаната дистанция от 1,5м се спазва безпроблемно, НО Е ОКЕЙ ДА СЕ БЛЪСКАМЕ ПО ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, там отново на вируса му е казано ДА НЕ ХОДИ. Дотук малко шизофренично, но нали пък масово се вся паника, понеже кой от к’во починал, ние си го броим към коронката, но пък вече зомбирахме достатъчно хора, които са като коне с капаци и въобще не мислят извън телевизорите. Минаваме и към най-новата дарителска кампания, понеже милионите не ни стигат – СМС-И за час навън?!??! Явно като се плати за час навън и важи като защита от вируса, понеже е намесена великата ваксина – ПАРИ.

Отново: ВИЕ ЕБ*ВАТЕ ЛИ СЕ?
Някой ще отговори ли адекватно на народът в какво ще вложите парите от глобите за РАЗХОДКА ИЗ ПАРКА, както и в чий джоб ще влязат тези ЛЕВЧЕТА от смс-четата??? Някой ще обясни ли защо е нужна тази гавра с населението? Защо вземаме примери от други страни, но винаги правим така нещата, че да е в полза основно на джобовете ВИ? Да се замислим и някой въобще замисля ли се за това какво се случва с човешката психика с целият този цирк? Смятам, че има останали доста мислещи извън телевизорите, но какво ще стане с онези, които мислят само с медиите? Тези, чиято психика смазахте и сега изненадващо видиш ли ще рухне икономиката и ще обвиним може би вируса?!? И на това ще ви повярват.

Business Here

Не е ли време да спре манипулацията и всяването на паника в лабилните? Не е ли време да спрем да сме Ганьовци и да спрем гаврата заради пари? Тук никой не казва, че няма вирус, но кой може да докаже, че здравето ви ще е в безопасност, когато мине изолацията?? Не ни ли писна от всякакъв вид манипулация?
Направете още една кампания : DMS ДЪРЖАВА – от нея най-много се нуждаете.
А да… да не забравите да наложите и данък въздух!

Автора: Анастасия С.
Копирано и споделено !

Видео: ТВ Alfa

източник: opoznaybulgaria.com

Постът на бясна българка – Хит в Мрежата: Масови протести и гражданско неподчинение! (Текст и Видео) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Първо самоубийство заради коронавирус разтърси България

() Ваня, която загубила снаха си от свински грип, пила кафе със сина си, който се върнал наскоро от чужбина, после излязла на двора и се обесила 65-го­диш­на же­на от крес­нен­ско­то се­ло Гор­на Брез­ни­ца е сло­жи­ла край на жи­во­та си при па­ник ата­ка от страх, че е за­ра­зе­на с ко­ро­на­ви­рус. […]
криминално