Премиерът Борисов: Ние в ГЕРБ сме само жени. Тук-таме мъж, ма и той – жена!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
боко

Премиерът Бойко Борисов направи поредната си уикенд обиколка с джипката. Този път в района на Бургас и Айтос. В компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на кмета на Бургас Димитър Николов, министър-председателят нагледа ремонта на Айтоския проход, разгледа предприятие и новата пречиствателна станция на града.

Обиколката по традиция бе предавана на живо в профила на премиера във Фейсбук. Самият Борисов демонстрира добро настроение и не пропусна да повесели, да се пошегува. При инспекцията на ремонта на Айтоския проход премиерът попита кмета на Бургас Димитър Николов за срещата с американския посланик Херо Мустафа, която откри бизнес академия за жени, която ще финансира бизнес проекти. „С американската посланичка как мина?“, обърна се Борисов към Николов. „Ние В ГЕРБ сме, виж, колко жени, само жени„, констатира министър-председателят. „Жени ще ни управляват„, отговори му кметът. А премиерът добави: „Дет‘ се вика тук-таме мъж, ма и той – жена. Мода! Така ще я караме! По малко, по малко„.

Събеседниците му избухнаха в смях, а Борисов се обърна към Нанков: „Тебе нема, щот си младоженец, требва да се работи по демографията„. Включването на Борисов изобилстваше от дежурните хвалби за 50 лева надбавки на пенсионерите, разкрити работни места и строителство. Напоследък най-често повтаряната от премиера фраза е, че ГЕРБ всеки ден показват какво са свършили, а другите само говорят.

източник: cherveno.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Борисов към младо момче: Ти си дърт вампир! ВИДЕО

0 (0) Премиерът инспектира пречиствателна станция в Айтос. „Много е важно в момента – правим и показваме. Другите си правят събития, за да кажат нещо лошо срещу другите, които работят. Всички тези лайна са отивали в черно море преди ние да дойдем на власт“, каза Борисов. Пречиствателната станция е на стойност […]
бор

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.